Barn

Foreningsdragt til BØRN

Vejgaard Gymnastikforening kan nu fremvise vores nye foreningsdragt, som alle medlemmer af foreningen kan købe.

Vi samler ordrene i portioner og bestiller ved vores leverandør i september, december og februar. Du får besked når tøjet er hjemme og kan afhentes på enten Vejgaard Østre Skole eller i Nordkraft. HUSK at gemme din bekræftelse da du skal bruge denne ved afhentning.

Bestilling foretages herunder.

Sociale medier


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

⛔️⛔️ Efter regeringens forlængelse af påbud i går eftermiddags, er Vejgaard Gymnastikforening desværre nødsaget til, at aflyse alt træning til og med 13. april (Dette vedrører teamgym og Jump4fun)

Sommergymnastikken er ligeledes AFLYST, det vil desværre ikke starte op senere 😔

Bestyrelsen er i besiddelse af alle t-shirts og dragter, som endnu ikke er udleveret af instruktørerne. Vi håber på, at vi kan udleverer dette i alle private postkasser snarest, på forsvarlig vis. Er du/I flyttet, er det MEGET vigtigt, at du besvarer den udsendte mail (tjek evt. spam) med din nye adresse! HUSK at angive gymnastens navn. Dog udleverer vi kun, såfremt der står navn på postkassen.

View on Facebook