FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Jeg sidder klar ved computeren ved tilmeldingsstart, men jeg kan ikke se tilmeldingsmodulet.
Du skal opdatere din internetbrowser. Dette gøres ved samtidig tryk på ‘CTRL’ og ‘r’ eller ved tryk på ‘F5’. Holdene bliver åbnet enkeltvis og det er derfor nødvendigt, at opdaterer flere gange.

Jeg er ikke hjemme ved tilmeldingsstart, kan jeg forhåndstilmelde mig?
Nej, det er desværre ikke muligt at forhåndstilmelde sig. Fra tidspunktet for tilmeldingsstart fyldes holdene op efter først-til-mølle-princippet. Der gøres ingen undtagelser – uanset årsag.

Jeg har ikke adgang til en computer, kan jeg tilmelde mig på anden vis?
Desværre nej. Vi accepterer kun tilmeldinger foretaget online.
Har du behov for assistance til tilmeldingen kan du skrive en mail og vi vil besvare hurtigst muligt.

Jeg er på ferie i udlandet ved tilmeldingsstart, kan jeg stadig tilmelde mig, hvis jeg har adgang til computer?
Nej, det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, så længe man er i udlandet, af sikkerhedsmæssige årsager. Spørg evt. familie om de vil gøre det for dig eller kontakt bestyrelsen på mail.

Jeg kan se at der er reserveret pladser på nogen hold, hvad betyder det?
Fra det tidspunkt, hvor en person trykker “tilmeld” reserveres der en plads i 8 minutter. På de 8 minutter skal man nå at tilmelde og betale. Når det er gjort, eller der er gået mere end 8 minutter, vil reservationen blive slettet. Det er IKKE muligt, at reserverer plads på holdet, udover de 8 minutter, som bliver reserveret ved tilmelding.

Der er ikke flere pladser på holdet og jeg er kommet på venteliste. Hvornår kan jeg forvente at høre fra jer?
Hvis holdet er fyldt er der mulighed for at skrive sig på venteliste. Du hører fra os, hvis der bliver en ledig plads på holdet i løbet af sæsonen.

Kan jeg prøve et hold før jeg tilmelder mig?
Nej. Du skal tilmelde dig et hold og herefter kan du gøre brug af vores fortrydelsesret på 21 dage fra første træning. Kommer du til træning på et hold, som du ikke er tilmeldt på, kan du ikke forvente, at du kan deltage til træningen.

Jeg vil gerne skifte hold, hvordan gør jeg?
Du kan kun skifte hold, såfremt der er plads på det hold du vil skifte til. Du bedes skrive en mail til os hurtigst muligt.

Jeg vil gerne gøre brug af min fortrydelsesret, hvordan gør jeg?
Indenfor 21 dage jf. vores handelsbetingelser, kan du nå at fortryde dit køb. Du skal blot skrive en mail til os hurtigst muligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Herefter får du pengene udbetalt inden for 1 uge.

Sociale medier

☘Ny information vedrørende genåbning af indendørs idræt☘

Kære medlemmer i Vejgaard Gymnastikforening,

Vi har været så heldige, at få mulighed for at åbne op for indendørs træning – det er vi meget glade for.

Følgende hold starter op med træning og træner indtil den 30. maj:
Jump4Fun
Teamgym
RDF (online træning)
Springlopperne 2.-3. klasse
Spring 10+

Følgende hold træner IKKE mere i år:
Alle forældre/barn hold
Dreng/pige 4-5 år
Dreng/pige 5-6 år
Spring 0.-1. klasse
Spring/Rytme mix
Begge yogahold

Der er ikke krav om corona-pas for gymnaster under 18 år. De må altså møde op til træning UDEN corona-pas.

Hvorfor kan alle hold ikke træne igen?
Normalt slutter vores ordinære sæson i marts måned. Den har vi valgt gratis at forlænge – i det omfang det kan lade sig gøre. Dette er sket i koordinering med Aalborg Kommune og DGI.

Det er – og har været – noget af et puslespil at få træningstider, restriktioner, genåbningsplaner, lokaler mv. til at hænge sammen. Samtidig er vi en forening, der er drevet af mange fantastiske frivillige instruktører og hjælpeinstruktører, som også skal have deres hverdag til at hænge sammen. Deres planer er også påvirket af hele Corona-situationen, og i den forlængede sæson er det ikke muligt for alle at finde tiden til at være en del af den ekstraordinære forlængelse af sæsonen. Det respekterer vi selvfølgelig, og håber I har samme forståelse herfor.

Vi lover at gøre alt, hvad der står i vores magt, for at få den nye sæson efter sommer til at være så gymnastik-normal som muligt. Vi åbner for tilmelding i august, og glæder os til at få alle hold på gulvet igen.

For de hold, som er en del af genåbningen, vil instruktørerne på holdene selv stå for koordinering af træningen i forhold til forsamlingsloftet på max 25 personer og kontakten til jer.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende en stor tak for opbakningen og tålmodigheden til frivillige, gymnaster, medlemmer samt forældre.

Mange hilsner fra Bestyrelsen i Vejgaard Gymnastikforening.

View on Facebook