FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Jeg sidder klar ved computeren ved tilmeldingsstart, men jeg kan ikke se tilmeldingsmodulet.
Du skal opdatere din internetbrowser. Dette gøres ved samtidig tryk på ‘CTRL’ og ‘r’ eller ved tryk på ‘F5’. Holdene bliver åbnet enkeltvis og det er derfor nødvendigt, at opdaterer flere gange.

Jeg er ikke hjemme ved tilmeldingsstart, kan jeg forhåndstilmelde mig?
Nej, det er desværre ikke muligt at forhåndstilmelde sig. Fra tidspunktet for tilmeldingsstart fyldes holdene op efter først-til-mølle-princippet. Der gøres ingen undtagelser – uanset årsag.

Jeg har ikke adgang til en computer, kan jeg tilmelde mig på anden vis?
Desværre nej. Vi accepterer kun tilmeldinger foretaget online.
Har du behov for assistance til tilmeldingen kan du skrive en mail og vi vil besvare hurtigst muligt.

Jeg er på ferie i udlandet ved tilmeldingsstart, kan jeg stadig tilmelde mig, hvis jeg har adgang til computer?
Nej, det er desværre ikke muligt at tilmelde sig, så længe man er i udlandet, af sikkerhedsmæssige årsager. Spørg evt. familie om de vil gøre det for dig eller kontakt bestyrelsen på mail.

Jeg kan se at der er reserveret pladser på nogen hold, hvad betyder det?
Fra det tidspunkt, hvor en person trykker “tilmeld” reserveres der en plads i 8 minutter. På de 8 minutter skal man nå at tilmelde og betale. Når det er gjort, eller der er gået mere end 8 minutter, vil reservationen blive slettet. Det er IKKE muligt, at reserverer plads på holdet, udover de 8 minutter, som bliver reserveret ved tilmelding.

Der er ikke flere pladser på holdet og jeg er kommet på venteliste. Hvornår kan jeg forvente at høre fra jer?
Hvis holdet er fyldt er der mulighed for at skrive sig på venteliste. Du hører fra os, hvis der bliver en ledig plads på holdet i løbet af sæsonen.

Kan jeg prøve et hold før jeg tilmelder mig?
Nej. Du skal tilmelde dig et hold og herefter kan du gøre brug af vores fortrydelsesret på 21 dage fra første træning. Kommer du til træning på et hold, som du ikke er tilmeldt på, kan du ikke forvente, at du kan deltage til træningen.

Jeg vil gerne skifte hold, hvordan gør jeg?
Du kan kun skifte hold, såfremt der er plads på det hold du vil skifte til. Du bedes skrive en mail til os hurtigst muligt.

Jeg vil gerne gøre brug af min fortrydelsesret, hvordan gør jeg?
Indenfor 21 dage jf. vores handelsbetingelser, kan du nå at fortryde dit køb. Du skal blot skrive en mail til os hurtigst muligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Herefter får du pengene udbetalt inden for 1 uge.

Sociale medier

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException

Kære medlemmer,

Vi er i denne uge kommet godt i gang med de hold, som har valgt at starte op med træning indtil slutningen af maj.
Derudover er vi også så heldige, at vi må åbne for hold med gymnaster/medlemmer mellem 18 og 69 år pr. 7/5 – det er vi glade for!

Groove træner indendørs resten af maj. Ved indendørs træning gælder et forsamlingsloft på 25 personen, instruktør inklusiv. Der er krav om corona-pas (her gælder 72-timers reglen). Instruktøren må altså ikke lukke en udøver ind uden gyldig corona-pas. Gymnasterne på dette hold bliver kontaktet af deres instruktør.

Crossgym træner udendørs resten af maj. Ved udendørs træning gælder et forsamlingsloft på 75 personer, og der er IKKE krav om corona-pas. Gymnasterne på dette hold bliver kontaktet af deres instruktør.

VG Mix-team har afsluttet sæsonen
VG 25+ har afsluttet sæsonen

Vi vil gerne endnu engang sige en stor tak for tålmodigheden til alle vores fantastiske medlemmer og frivillige!
Vi glæder os til sæson 21/22.

Bedste hilsner
Bestyrelsen, Vejgaard Gymnastikforening.

View on Facebook