Tilmelding er åben!

Vi har samlet 4 gode råd som ny i foreningen på vores facebook-side - tryk HER - og 'like' også meget gerne vores side.

Bestyrelsen

I bestyrelsen mødes vi ca. en gang om måneden, hvor vi blandt andet arbejder med følgende:

Planlægning af sæsonens gymnastikhold

Planlægning af kommende arrangementer

Udarbejdelse af informationsmateriale til instruktører og hjælpeinstruktører

Indkøb af nye redskaber

Udvikling af foreningen

BESTYRELSEN 2017

trine small

Navn: Trine Sørensen

Alder: 27 år

Til daglig arbejder jeg som lønningsbogholder i Aalborg Øst. Min fritid bruger jeg på gymnastikken, min kæreste, familie og venner.

Jeg har været en del af VG i 7 år og går ind i mit 4. år som bestyrelsesmedlem. Jeg har elsket gymnastikken siden barns ben, så derfor lå det mig helt naturligt, at vælge at blive en del af bestyrelsen. Sammenholdet og de sociale arrangementer som der er i foreningen, har jeg aldrig oplevet før, og det er derfor jeg bliver ved.

I bestyrelsen har vi gang i rigtig mange ting hele tiden, men når sæsonen slutter, kan vi alle se, at vores store arbejde har båret frugt. Og især vores lokale opvisning, hvor man kan se, at alle er glade, giver mig "blod på tanden" til at tage endnu en sæson. Det er også derfor, at jeg i 2017 valgte at tiltræde som Formand for Vejgaard Gymnastikforening.

I år skal jeg endvidere være instruktør på showhold 9-12 år.

rikkems

Navn: Rikke M. Schjødt

Alder: 22 år

Til daglig læser jeg til fysioterapeut. Jeg har dyrket gymnastik gennem flere år, og har altid elsket sammenholdet og energien omkring det. Jeg er nu blevet en del af bestyrelsen, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg glæder mig meget til at blive udfordret, og forhåbentlig opleve sammenholdet på en ny måde.

Navn: Rikke Lauritsen

Alder:

Pia small

Navn: Pia Rasmussen

Alder: 43 år

Ansat som konsulent hos Aalborg Lærerforening.
Jeg startede som (forholdsvis) aktiv på et hold i foreningen og blev senere spurgt, om jeg havde lyst til at være en del af foreningen som medlem af bestyrelsen. Jeg har tidligere været involveret i foreningsliv og bestyrelsesarbejde, og jeg savnede foreningsånden. Den har jeg fundet hos VG, og når synet af vanvittigt dygtige, aktive og glade gymnaster giver solskin i sindet – selv på en regnvejrsdag.

Navn: Sarah Bjerrum Poulsen

Alder:

AnneMette

Navn: Anne Mette Sejlund

Alder: 22 år

Til dagligt læser jeg til fysioterapeut her i Aalborg. Gymnastik har altid været en del af mit liv og jeg holder meget af at dele min bevægeglæde samt udforske og udfordre kroppens rammer sammen med andre. Derfor er jeg også instruktør i foreningen. Gennem mit arbejde i bestyrelsen, håber jeg på at kunne viderebringe den gode ånd samt sikre en god fremtid for foreningen.

RikkeS small

Suppleant

Navn: Rikke Sørensen

Alder: 32 år

Til daglig arbejder jeg som sagsbehandler i en a-kasse. Min fritid bruger jeg på bestyrelsesarbejde i Vejgaard Gymnastikforening, at synge i kor og se mine venner og min familie.

Jeg har selv været aktiv gymnast i 16 år og efterfølgende instruktør i 8 år. Jeg har mange kurser indenfor børnegymnastik, men har de seneste år prioriteret kurser omkring børns motoriske udvikling. Jeg har i sæsonen 2017/2018 valgt ikke at være instruktør, men fokusere på bestyrelsesarbejdet.

Jeg er en del af Vejgaard Gymnastikforening, fordi jeg syntes, foreningslivet er en vigtig del af de tilbud, der findes til børn og voksne. Jeg sætter en stor ære i at motivere gymnaster, instruktører og medbestyrelsesmedlemmer. Sammen skaber vi de bedste rammer for foreningen og vokser mod målet som helhed.

Betina small

Suppleant

Navn: Betina Rubin

Alder: 45 år

Til hverdag arbejder jeg som Project/Quality Controller.

Det, der gør mig glad for at være en del af VG er først og fremmest det sociale aspekt. Det er en dejlig forening, hvor der er plads til ALLE.
Alle er glade for at være en del af VG både som udøver, men også som hjælper eller instruktør.

Det at sidde i bestyrelsen er til tider en hård tjans, men det er det hele værd, når man sidst på sæsonen ser både gymnasterne og instruktørerne som er stolte og glade for at vise det de har øvet på i en hel sæson.