facebook logoinsta

Tilmelding til sommergymnastik er åben! OBS - der udbydes ikke flere hold til sommergymnastik - vi arbejder på at finde flere instruktører til holdet i Nordkraft, så vi kan tilbyde flere gymnaster plads fra ventelisten.

Holdbeskrivelser til sæson 19/20 offentliggøres ultimo juni og tilmelding medio august - nærmere info følger.

DGI-opvisning - giv en hånd og få gratis entré!

Vil du give en hjælpende hånd med i forbindelse med Vejgaard Gymnastikforenings afvikling af DGI Forårsopvisning i KFUM-Hallen den 30. og 31. marts 2019?

Vi har i år fået mulighed for at gøre hallen klar allerede fredag aften, hvorfor der også er mulighed for at hjælpe fredag.

Nedenfor kan du se, de opgaver, som vi har brug for hjælp til - har du tid og lyst til at give en hånd (også selvom det er i kortere tid end de angivne moduler), så send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - gerne hurtigst muligt.

Fredag den 29. marts fra kl. 20:00 - 21:30
- Klargøring/pyntning af hal og forhal (ophængning af bannere, afdækning af bander, fejning af gulv, tømning af affaldsspande, opsætning af billetsalg, oppustning og ophængning af balloner m.m.)
- Kørsel af redskaber (1 skumplint, 1 opløbskile, 1 rullemåtte) - (KRÆVER BIL OG TRAILER)

Lørdag den 30. marts fra kl. 08:30-13:00 eller 13:00-17:00 eller 17:00-21:00
Søndag den 31. marts fra kl. 07:30-13:00 eller 13:00-17;00 eller 17:00-vi er færdige
- Samarit; sidder i kanten af opvisningsgulvet, klar til at yde hjælp
- Praktisk hjælp; tømme skraldespande, tjekke og rydde op i opvarmningshal, billetkontrol ved cafe
- Parkering; går udenfor og anviser parkering, guider busser og sørger for at undgå uhensigtsmæssig/ulovlig parkering
- Billetsalg; salg af armbånd ved entre
- Redskaber; hjælper med at flytte redskaber ind og ud på gulvet
- Vært/spørg mig; smil, vær glad, giv alle gæster en god oplevelse og hjælp fx med assistance til dårligt gående, anvisning af opvarmningshal m.m.
- Musik; styre musikken fra speakerbordet

Søndag aften har vi også brug for friske kræfter, der kan hjælpe med den afsluttende oprydning, herunder kørsel af redskaber til skolen.

DGI forårsopvisning er to fantastiske dage, med god stemning og fantastisk gymnastik.
Vi håber, at du har tid og lyst til at give en hånd med og tage del i endnu en super oplevelse og samtidig opleve fed gymnastik!

OG - du får naturligvis gratis entre til opvisningerne begge dage.

Vi glæder os til at se dig.