TILMELDING TIL SÆSON 18/19 ÅBNER I AUGUST - hold øje her på hjemmesiden og facebook for nærmere info.

Vi mangler instruktører til voksen-hold næste sæson - er det dig?

Vi har udstyr til CrossGym, seniormotion, en gang boldspil - kun fantasien sætter grænser.

DGI-opvisning

⛔️ Vil du give en hjælpende hånd med i forbindelse med Vejgaard Gymnastikforenings afvikling af DGI Forårsopvisning i KFUM hallen den 24. og 25. marts 2018?

Vi har i år fået mulighed for at gøre hallen klar allerede fredag aften, hvorfor der også er mulighed for at hjælpe fredag.

Nedenfor kan du se, de opgaver, som vi har brug for hjælp til - har du tid og lyst til at give en hånd (også selvom det er i kortere tid end de angivne moduler), så send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller SMS med navn og ønsket opgave og tidspunkt til 22980364 (Pia) - gerne hurtigst muligt ❌

Fredag den 23. marts fra kl. 20:00 - 21:30
- Klargøring/pyntning af hal og forhal (ophængning af bannere, afdækning af bander, fejning af gulv, tømning af affaldsspande, opsætning af billetsalg, oppustning og ophængning af balloner m.m.)
- Kørsel af redskaber (1 skumplint, 1 opløbskile, 1 rullemåtte) - (KRÆVER BIL OG TRAILER)

Lørdag den 24. marts fra kl. 07.00-10:30 eller 10:30-15:00 eller 15:00-19:00
Søndag den 25. marts fra kl. 07:45-11:30 eller 11:30-17;00 eller 17:00-20:30
- Samarit; sidder i kanten af opvisningsgulvet, klar til at yde hjælp 🙂
- Praktisk hjælp; tømmer skraldespande, tjekker og rydder op i opvarmningshal, billetkontrol ved cafe
- Parkering; går udenfor og anviser parkering, guider busser og sørger for at undgå uhensigtsmæssig/ulovlig parkering
- Billetsalg; salg af armbånd ved entre
- Redskaber; hjælper med at flytte redskaber ind og ud på gulvet
- Vært/spørg mig; smil, vær glad, giv alle gæster en god oplevelse og hjælp fx med assistance til dårligt gående, anvisning af opvarmningshal m.m.
- Musik; styre musikken fra speakerbordet

Søndag fra kl. 18:30 - ca. 20:30 har vi også brug for friske kræfter, der kan hjælpe med den afsluttende oprydning, herunder kørsel af redskaber til skolen (se fredag).

DGI forårsopvisning er to fantastiske dage, med god stemning og fantastisk gymnastik.
Vi håber, at du har tid og lyst til at give en hånd med og tage del i endnu en super oplevelse og samtidig opleve fed gymnastik!

Vi glæder os til at se dig.