facebook logoinsta

Tilmelding åbner den 12. august kl. 17:00 - du opretter en bruger samtidig med tilmelding - husk at bruge en computer

Har du brug for hjælp ifm tilmelding, kan du sende en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., som i dag 12/8 er ekstra bemandet pga tilmelding. Vi bestræber os på, at alle får svar på mail inden for kort tid. Det er desværre ikke muligt at kontakte foreningen telefonisk.

*NYT HOLD I NORDKRAFT: Talentholdet er fra sæson 2019/2020 blevet et TeamGym-hold. Læs mere om de forskelige holdtyper under fanen tilmelding.

Instruktør, hjælpeinstruktør og hjælper

Som instruktør i Vejgaard Gymnastikforening vil du arbejde med

at planlægge og afvikle dit holds træningsgange

at udvikle dine hjælpeinstruktører, så de med tiden selv kan blive instruktører i foreningen

at sørge for de nye hjælpere falder godt til i foreningen, og guider dem igennem deres første sæson

Som hjælpeinstruktør i Vejgaard Gymnastikforening vil du arbejde med

at afvikle hele eller dele af dit holds træningsgange efter instruktion fra din instruktør

at nå et mål, du i samarbejde med instruktøren fastsætter i starten af sæsonen

at hjælpe med at byde de nye hjælpere velkommen og sørge for at de falder godt til i foreningen

Som hjælper i Vejgaard Gymnastikforening vil du arbejde med

at afvikle dit holds træningsgange, der er planlagt af instruktør eller hjælpeinstruktør

at hjælpe med at finde redskaber til træningen

at hjælpe gymnasterne i forskellige øvelser, du bliver oplært i af instruktør

VIL DU MED PÅ HOLDET?

Som træner i Vejgaard Gymnastikforening bliver du en del af et trænerteam, der brænder for sammenholdet og de fysiske udfoldelser. Samtidig tilbyder Vejgaard Gymnastikforening dig både udviklingsmuligheder i form af kurser samt omkostningsgodtgørelse.

Hvis du har lyst til at blive en del holdet, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen eller en af vores instruktører, der meget gerne fortæller mere om foreningslivet og arbejdet med gymnasterne.