TILMELDING TIL SOMMERGYMNASTIK ER ÅBEN.

Vi mangler instruktører til voksen-hold næste sæson - er det dig?

Vi har udstyr til CrossGym, seniormotion, en gang boldspil - kun fantasien sætter grænser.

Send straks en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Se og læs om din kommende instruktør

Her kan du se billeder af VG's instruktører, hjælpeinstruktører og hjælpere og lære dem lidt at kende, inden sæsonen starter i uge 36.

De er alle blevet spurgt om, hvad de laver til hverdag og hvad deres motivation er eller hvad det er, som gør dem glade ved, at være en del af VG.

GOD FORNØJELSE

 

INSTRUKTØRER:

Anette small
 
Navn: Anette Østergaard

Alder: 23 år

Hold: Forældre/barn 2-3 år

Jeg er en pige, der er født og opvokset på Mors, men jeg flyttede til Aalborg for tre år siden for at studere tysk og psykologi på Aalborg Universitet, og til september påbegynder jeg min kandidatuddannelse.

I sommerhalvåret bruger jeg en del tid på Mors grundet et fritidsjob i Jesperhus Feriepark og år 2017 er min niende sæson i legelandsafdelingen.

I år er mit andet år som instruktør i Vejgaard Gymnastikforening. Sidste år var jeg instruktør på forældre/barn 3-4 år, hvilket gav mig stor glæde i hverdagen, da jeg holder rigtig meget af børn. De kan altid få mig i godt humør. I deres selskab har jeg mulighed for at benytte mit indre legebarn og sidst men ikke mindst har de en fantastisk energi, der smitter, og derfor glæder jeg mig til at tilbringe tid med børnene og deres forældre til gymnastiktræning i vinterhalvåret.

 Anne small

Navn: Anne Bloksgaard Borg

Alder: 23 år

Hold: Forældre/barn 2-3 år

Hej! Jeg hedder Anne Bloksgaard Borg og er 23 år gammel.
Jeg er instruktør sammen med Anette Østergaard på forældre/barn holdet 2-3 år.

Til hverdag studerer jeg sociologi på Aalborg Universitet, hvor jeg skal starte på 5. semester. Jeg går også selv til gymnastik på et af Vejgaards hold, som hedder ’Unge Piger 18+’. Jeg har gået til gymnastik, lige siden jeg kunne gå, så min ”karriere” indenfor gymnastikken startede også tidligt :-)

Jeg har været i Vejgaard Gymnastik forening i 2 år. Inden jeg kom til Vejgaard har jeg været instruktør i 7 år i min hjemby. Jeg ser utrolig meget frem til at hygge mig og have det sjovt med gymnasterne og deres forældre.

 christina Navn: Christina Kuhr Sørensen

Alder: 24 år

Hold: Forældre/barn 3-4 år

Jeg er bosat her i Aalborg hvor jeg læser til fysioterapeut på UCN og er færdiguddannet i juni 2018. I min fritid kan jeg godt lide at være aktiv bl.a. i fitnesscenteret og sammen med det damehold jeg træner. Herudover er jeg handicaphjælper for en dejlig pige på 9 år.

Jeg er instruktør hos VG, fordi jeg godt kan lide at gøre motion sjovt gennem leg/aktiviteter hvor alle kan være med. Samtidig er det fedt at man gennem sjov og leg kan udvikle sine motoriske færdigheder og skabe sociale relationer med andre.

 laura Navn: Laura Rose Svanberg

Alder: 16 år

Hold: Dansepiger 4-7 år

Til daglig går jeg i 2.g på en naturvidenskabelig linje på Hasseris gymnasium. Når jeg ikke har travlt med skole, lektier, venner og familie, bruger jeg min tid på at dyrke gymnastik og løbe, da jeg elsker at få sved på panden.

Jeg elsker gymnastik og dans, som jeg har dyrket siden jeg var lille. Jeg prioriterer også det sociale fællesskab højt, hvilket jeg synes at Vejgaard Gymnastikforening giver mig. Endvidere mener jeg, at mødet med de entusiastiske børn, som man oplever på et hold, som dansepiger 4-7 år, er meget motiverende.

 sofie

Navn: Sofie Rasmussen

Alder: 21 år

Hold: Mentor på dansepiger 4-7 år, hjælpeinstruktør på Showhold 9-12 år samt instruktør på work-shops

Mit navn er Sofie og jeg tæller 21 somre.
Jeg kommer oprindeligt fra vestsjælland, og nytilflytter til skønne Aalborg. Jeg har trænet gymnasthold i 9 år. Jeg studerer til daglig til radiograf på UCN.

Jeg ser livet som en stor buffet, hvor man aldrig kan få nok. Livet skal være sjovt og lærerigt, og derfor er gymnastik et perfekt match. Gennem gymnastikken kan man udvikle sig personligt og dygtiggøre sig.

Jeg vil fungere i denne sæson som mentor på dansepiger, generel afløser, og afholde workshops i bla. serie-sekvenser, teknik og at danse løs uden hæmninger.

 anita

Navn: Anita Skaaning

Alder: 22 år

Hold: Dreng/Pige 4-5 år

Jeg flyttede til Aalborg sidste år for at læse spansk og international virksomhedskommunikation på universitetet.

Gymnastik har altid været en del af mit liv, og jeg startede som 2-årig, da min mor var instruktør. Jeg har tidligere været hjælpeinstruktør for 5-6 år, instruktør for 4-6 år samt 0-6 kl. Nu går jeg på Unge Piger, men har tidligere gået på både juniorhold og aspiranthold.

IdaH small Navn: Ida Kofoed Hvidsten

Alder: 19 år

Hold: Dreng/Pige 4-5 år

Til hverdag går jeg i 3.g på Aalborg Katedralskole og ellers elsker jeg at læse en god bog.

Det jeg godt kan lide ved at være i Vejgaard Gymnastikforening er, at jeg kan give glæden ved gymnastik videre til børnene.

 nannaS Navn: Nanna Svendsen

Alder: 21 år
Hold: Dreng/Pige 5-6 år

Til hverdag læser jeg til pædagog på UCN i Aalborg, hvilket jeg er rigtig glad for. Derudover tager jeg ind imellem en gåtur og er sammen med familie og venner.

Jeg har valgt at blive instruktør i Vejgaard gymnastikforening, da jeg før har været gymnast og træner i en anden forening, inden jeg flyttede til Aalborg. Nu hvor jeg er flyttet, vil jeg gerne være i en forening tættere på.

Jeg er meget motiveret for at give børnene en masse gode timer med bevægelse, sjov og glæde.

 nannac Nanna Chemnitz

Alder: 23 år

Hold: Dreng/Pige 5-6 år

Jeg læser til pædagog på UCN og er færdiguddannet i juni 2020

Jeg har dyrket gymnastik i mange år, både som gymnast og instruktør. Jeg er vild med den udvikling, som gymnastik kan give. Jeg bliver motiveret af at møde forskellige mennesker og gymnaster og se hvad fællesskabet kan gøre med en gruppe gymnaster. Vejgaard gymnastikforening har taget i mod mig med åbne arme og jeg glæder mig til at komme i gang.

 emma

Navn: Emma Winther

Alder: 21 år

Hold: Spring 0.-1. klasse og Spring 0.-3. klasse

Til daglig går jeg på EUX business med henblik på at blive revisor.

Det er mit første år, som instruktør i Vejgaard gymnastikforening og jeg glæder mig til, at møde en masse friske børn og deres forældre.

Jeg har tidligere være instruktør, men efter jeg er flyttet til Aalborg, ønskede jeg at være i en forening tættere på.

Jeg er meget motiveret og glæder mig til en masse sjov i et godt fælleskab.

melissa small

Navn: Melissa Thorhauge

Alder: 23 år

Hold: Spring 0.-1. klasse

Til daglig studere jeg på STX.
Udover min skole har jeg min lille familie,
bestående af Claudia på 1 år, William på 2 år
og partner Rasmus.
Når jeg ikke er fuld beskæftiget med familien eller skole, så holder jeg meget af at dyrke sport.

Som tidligere gymnast har jeg selv haft gode minder fra sportsgrenen. Derfor vil jeg gerne være med til, at videre give gode minder og oplevelser til børnene, via VG.

 

Navn: Maria Bjerk Eskesen

Alder: 21 år

Hold: Spring 0.-3. klasse

 

Navn: Katrine Kristoffersen

Alder: 23 år

Hold: Spring 2.-3. klasse og spring 9+ torsdag

Til daglig arbejder jeg, som Financial Trainee hos Nowaco i Aalborg.

Det som motivere mig til at være del af Vejgaard gymnastikforening er, at jeg selv tidligere har været spring og rytme gymnast, og jeg har altid selv elsket at gå til gymnastik. Jeg vil gerne være med til at give børn muligheden for, at lave god gymnastik, samtidig med en masse sjov og leg.

Jeg ser samtidig rigtig meget frem til en masse gode timer i gymnastikkens tegn, samtidig med en masse sjov lege!

 Jane small Navn: Jane Nørgaard Kristensen

Alder: 22

Hold: Spring 2.-3. klasse og Spring 9+ torsdag

Til daglig arbejder jeg som frivillig på et plejehjem i Kærby. Her laver jeg kreative ting med de ældre, tager på ture osv.
Udover at være frivillig, går jeg selv til gymnastik og spiller også musik i Aalborg Garden.

Det der motivere mig til at være en del af Vejgaard Gymnastikforening er alt den gode energi der altid er når man træder ind i en gymnastiksal. Der er altid glade børn og søde instruktører :-)

 trine small

Navn: Trine Sørensen

Alder: 26 år

Hold: Showhold 9-12 år samt Formand

Til daglig arbejder jeg som økonomimedarbejder i Hobro, bor sammen med min kæreste og hygger mig sammen med familie og venner.

Jeg har været en del af VG i 7 år og har intentioner om, at være det mange år endnu. Jeg elsker at se de mange gymnaster blive så glade for endelig at komme til gymnastik og hører deres grin og latter. Gymnasternes udstråling og lys i øjnene når springet eller bevægelsen endelig lykkes, er guld værd, og det er dét, som motiverer mig, ved at være frivillig ved Vejgaard Gymnastikforening.

 Julie small

Navn: Julie Toftdahl

Alder: 22 år

Hold: Showhold 9-12 år

Til daglig studerer jeg på UCN i Aalborg, hvor jeg læser ergoterapi.

Jeg er en del af Vejgaard gymnastikforening, da jeg gerne vil give børn og unge en god oplevelse med gymnastik. Det motivere mig, at jeg kan være med til at udvikle og lære børn den sportsgren, som jeg altid har elsket. Samtidig synes jeg det er fedt, at kunne være med til at se den glæde børn har, når de endelig lære et nyt spring eller en ny bevægelse, som de har arbejdet længe på.

 jesper small

Navn: Jesper Graugaard

Alder: 40 år

Hold: Spring 9+ mandag

Til daglig ingeniør ved Vestas Wind Systems.
Jeg bliver motiveret af glade børn der gerne vil lave en masse gymnastik.

 

Navn: Kenneth Alsing Madsen

Alder: 38 år

Hold: Spring 9+ mandag

Til daglig dyrepasser i Aalborg Zoo ved elefanterne.

Jeg elsker at arbejde med gymnastik og børn og har gjort det hele mit liv.

 jeppe small

Navn: Jeppe Frost Andersen

Alder: 21 år

Hold: Spring 9+ mandag

Jeg er i gang med en bachelor i idræt på Aalborg Universitet, hvor blandt andet læringsteorier og undervisningsstile er på skemaet. Dette finder jeg meget relevant i forhold til at være i VG. Når jeg ikke studere, holder jeg mig aktiv, blandt andet ved at klatre en del og ved at prøve at fange alle 151 Pokemons.
At udvikle motoriske- og sociale kompetencer hvor alle er med, ser jeg som en vigtig del af en sund opvækst og kan give rigtig meget i det lange løb. Det kan jeg bidrage til igennem VG med gymnastikken som et fantastisk redskab. Plus at det er mega hyggeligt og fedt at stå nye og flotte spring!

 silje Navn: Silje Tværgaard Larsen

Alder: 23 år

Hold: Spring 9+ torsdag

Til dagligt studere jeg til sygeplejeske på UCN.

Jeg brænder for gymnastikken og alt hvad der indebære foreningsarbejde og sammenholdet i gymnastikverdenen, og alt dette byder Vejgaard Gymnastikforening på, hvor jeg også selv går til gymnastik.

Det der motiverer mig ved at træne børn er at se deres udvikling og glæde ved gymnastikken gennem sæsonen.

 

Navn: Søren Rørbech Bøgh

Alder: 47 år

Hold: Talentholdet

Arbejder til daglig ved Stofa som tekniker.

Jeg har dyrket gymnastik i ca. 32 år, og har samtidig været instruktør i ca. 30 år. Jeg kan godt lide at se at gymnasterne udvikler sig og bliver bedre. Det der motiverer mig er foreningsånden, hvor man støtter og opmuntre hinanden.

 johan small

Navn: Johan Morgenstjerne Hansen

Alder: 18 år

Hold: Talentholdet

Til hverdag går jeg på HTX gymnasie i Aalborg. Jeg dyrker også selv gymnastik 1 til 2 gange om ugen og spiller også lidt fodbold i Chang.
Den grund til, at jeg har valgt at være instruktør i VG er, at der er et godt sammenhold imellem forening og træning. Det er med til at skabe et miljø jeg gerne vil være en del af.

 AnneMette

Navn: Anne Mette Sejlund

Alder: 22 år

Hold: Rytme, Dans og Flow 13-17 år

Jeg læser til fysioterapeut på UCN og er færdiguddannet i juni 2018.

Det, der motiverer mig aller mest, er, når jeg ser, at jeg har gjort en forskel for mine piger på holdet. Når jeg kan se, at de brænder for at ville udvikle og udfordre sig selv og at jeg kan se, at de har fået et bedre forhold til deres egen krop og øget kropsbevidsthed igennem de ugentlige træninger.

 lilian

Navn: Lilian

Alder: 24 år

Hold: Rytme, Dans og Flow 13-17 år

Jeg hedder Lilian Hartmann, er 24 år gammel og er stor gymnastikfan. Jeg har tidligere danset hiphop, house og funk, men er de senere år gået mere over i gymnastikken.

Jeg kan virkelig godt lide gymnastikkens alsidighed, brænder for at føre alle mine bevægelsesideer ud i livet, og så nyder jeg sammenholdet der ofte opstår i lokale foreninger.

Jeg glæder mig til at give den gas i denne sæson.

  Navn: Rikke Lauritsen

Alder: 23 år

Hold: VG MIX TEAM

Jeg bor i Aalborg, hvor jeg læser Økonomistyring på universitetet. Min fritid går med en masse sport; løb, cykling, svømning og en masse gymnastik. Jeg går selv på hold i Aalborg og skal træne DGI's Juniorhold i Aalborg udover Vejgaard Unge piger/Mixhold.

I Vejgaard Gymnastikforening arbejder vi på et godt samarbejde mellem instruktørerne og bestyrelsen. Dette giver frihed og tillid til at tingene bliver gjort ordenligt, hvilket gør VG en god forening at være både instruktør og gymnast i.

 Marianne small Navn: Marianne Mie Vestergaard

Alder: 32 år

Hold: VG MIX TEAM

Til daglig er jeg erhvervskonsulent ved Erhvervshus Nord i Frederikshavn. Derudover er jeg gift og mor til to. Jeg har lavet gymnastik størstedelen af mit liv. Jeg har både været gymnast, instruktør og bestyrelsesmedlem.

Vejgaard Gymnastikforening er en dejlig lokalforening båret af frivillighed, sammenhold og et fællesskab omkring gymnastikken, som jeg synes det er skønt at være en del af.
Som gymnastikinstruktør bliver jeg motiveret af at se gymnasterne udvikle sig, og se deres glæde over egne evner, når det går op for dem at de kan noget nyt.
Jeg synes det er super vigtigt at være en del af et fællesskab, og den ånd som skabes over en sæson i en gymnastikforening er helt unik og, efter min mening, guld værd, både for gymnaster og instruktører.

  Navn: Esben Röck

Alder:

Hold: VG MIX TEAM

  Navn: Jørgen Standahl

Alder:

Hold: VG MIX TEAM

 annelaura cmall

Navn: Anne-Laura

Alder: 23 år

Hold: VG 25+

Til daglig læser jeg til lærer på UCN i Aalborg. Jeg skal i år være i instruktør på voksne piger sammen med Sarah, som jeg har dannet team med på forskellige hold de sidste tre sæsoner.
Jeg har de sidste tre år været en del af VG, og det er meget motiverende at se gymnasternes udvikling.

 sarahP

Navn: Sarah Bjerrum Poulsen

Alder: 25 år

Hold: VG 25+

Jeg hedder Sarah Bjerrum Poulsen og er 25 år gammel. Jeg er oprindelig fra Esbjerg området, men flyttede til Aalborg i 2012 og blev træner i VG i 2013.

Jeg har været træner på forskellige hold i VG, men har den sidste sæson og denne sæson valgt at fokusere på Voksne Piger.

Til daglig er jeg ved at uddanne mig til jordemoder, hvilket meget af min tid går med.

Jeg er træner i VG fordi jeg nyder gymnastik, nyder de mennesker og smil man møder ved hver træning og fordi jeg elsker at nå til opvisning og se hvad alt det hårde arbejde er blevet til.

 helle small

Navn: Helle Østergaard

Alder: 46 år

Hold: Dance It

Til daglig grafisk designer.

Jeg elsker at danse til fede rytmer og vil gerne give denne danseglæde videre til andre.

 mie

Navn: Mie Bech Jakobsen

Alder: 30 år

Hold: Yoga

Jeg bor i skønne Øster Sundby, hvorfra jeg nyder tilværelsen med mine skønne jobs. Jeg er uddannet socialpædagog, og har de sidste 3 år arbejdet som vikar ved Autismecenter Nord-Bo. Jeg arbejder ligeledes som massage terapeut, og er aflastning for en ung pige.

Jeg har nydt og dyrket yoga de sidste 5 år, og undervist de sidste 2 år. Til en start underviste jeg primært børn og unge, samt unge voksne med særlige behov. Jeg har taget en multi-style Yoga Alliance-certificeret Teacher Training i Indien november 2016, og har hold ved FOKUS i Aalborg, LOF Midtjylland og privat. Jeg ser frem til, at dele yogaens vidunderlige effekter og filosofi med jer.

 halla Navn: Halla Iversen

Alder: 24 år

Hold: Motions-fitness M/K samt Puls & Power

Til dagligt læser jeg til fysioterapeut og er færdiguddannet i juni 2018. Derudover er jeg ansat som fysisk træner i Aalborg Skøjteløberforening, hvor jeg selv har tilbragt ca. 16 år af mit liv.

Dette er mit første år som instruktør og jeg er allerede rigtig glad for at være en del af VG.

 

HJÆLPEINSTRUKTØRER:

 

Navn: Frida

Alder:

Hold: Dansepiger 4-7 år

 idaM

Navn: Ida Marie Høst Mazur

Alder: 18 år

Hold: Dreng/Pige 4-5 år + Spring 2.-3. klasse

Til hverdag går jeg i 3.G på Aalborg Katedralskolen, hvor jeg læser bioteknologi. Jeg er også idrætsgymnast, og så kan jeg godt lide at spille musik.

Jeg nyder at være en del af VG, fordi det er en hyggelig lokalforening med et herligt fællesskab, der arbejder hårdt for at gøre børn og voksne glade for gymnastikken.

 frederikke Navn: Frederikke Kristoffersen

Alder: 20 år

Hold: Dreng/Pige 4-5 år

Til hverdag arbejder jeg ved Nærkøb i Nørresundby. Den 1. september skal jeg starte med at studere finansøkonom.

Jeg har gået til gymnastisk siden jeg var lille. Jeg vil gerne være med til at sørge for at det bliver sjovt at gå til gymnastisk.

 pernille Navn: Pernille F. Nielsen

Alder: 24 år

Hold: Spring 0.-1. klasse

Til daglig læser jeg til Radiograf ude på Ucn.

Jeg har de sidste to år gået på holdet Unge Piger 18+ hos Vejgaard Gymnastikforening, men dette bliver mit første år i foreningen som hjælpeinstruktør.
Jeg har tidligere været hjælpetræner i en anden forening, hvor jeg havde de 3-5 årige piger.

Jeg elsker børn og den energi, samt glæder man bliver mødt af dem med, når der skal trænes. Det smitter af på en og lysten til at være sammen med dem og lære fra sig bliver kun større.

 

Navn: Sanne Vejen Fihl

Alder: 39 år

Hold: Talentholdet

Til daglig er jeg gymnasielærer på Teknisk Gymnasium, hvor jeg underviser i kemi og matematik.
Jeg har selv været gymnast siden jeg var 5 år og har fået utrolig mange fantastiske oplevelser her igennem. Det vil jeg gerne give videre til flere børn og unge!

 mathilde

Navn: Mathilde Vestergaard

Alder: 22 år

Hold: Dance It

Jeg er en frisk og smilende pige fra det vestjyske - helt præcist en lille by, der hedder Ulfborg.

Her har jeg gået til gymnastik siden jeg var 3, og har i mange år også været aktiv som både hjælpetræner og instruktør i den lokale forening.

Jeg er helt ny i Aalborg og glæder mig til at skulle bruge en del af min tid både i VG og på lærerseminariet!

 

HJÆLPERE:

 

Navn: Ida W

Alder:

Hold: Dreng/Pige 4-5 år

 

Navn: Esther

Alder:

Hold: Dreng/Pige 4-5 år

 ella

Navn: Ella Kjær Ellegaard

Alder: 13 år

Hold: Dreng/Pige 5-6 år

Hej, jeg hedder Ella og er 13 år gammel.

Jeg har gået til gymnastik lige så længe jeg kan huske (altid i VG), og jeg har altid elsket det, så derfor har jeg valgt at blive hjælper. Jeg kan rigtig godt li' at være sammen med mindre børn, og er i min fritid også barnepige.

Derudover spiller jeg blokfløjte og går til kor, altså når jeg ikke lige er til gymnastik ;-)

Jeg glæder mig rigtig meget til at være hjælper.

 alma

Navn: Alma

Alder: 13 år

Hold: Dreng/Pige 5-6 år

Det er mit første år som hjælper i Vejgaard Gymnastikforening.
Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var 5 år gammel, og flere af årene var her i VG.

Til dagligt går jeg til idrætsgymnasik i AIG, og jeg spiller også klaver og guitar.

Jeg hygger mig altid med de mindre børn, og jeg glæder mig meget til at være hjælper.

 

Navn: Sara

Alder:

Hold: Dreng/Piger 5-6 år

 sarafina

Navn: Sarafina Friedrichs

Alder: 42 år

Hold: Spring 0.-1. klasse

Jeg er 42 år og har 4 børn i alderen 6-23 år.

Til daglig arbejder jeg i køkkenet i en børnehave.

I fritiden danser jeg og laver alt muligt kreativt.

signe 

Navn: Signe Elstrøm

Alder: 13 år

Hold: Spring 0.-1. klasse

Jeg hedder Signe Elstrøm, og jeg er 13 år gammel. Jeg har gået til gymnastik i tre år, og glæder mig nu til at være hjælper for 0. - 1. klasse springholdet.

Når jeg ikke er til gymnastik, er jeg spejder og spiller klaver. Jeg er også ret vild med at læse bøger, og jeg kan godt lide at spille brætspil med min familie.

VEJGAARD GYMNASTIKFORENING - FOKUS PÅ HELE FAMILIEN