facebook logoinsta

 

 

Tilmelding til sommergymnastik er åben!

Holdbeskrivelser til sæson 19/20 offentliggøres ultimo juni og tilmelding medio august - nærmere info følger.

Se og læs om din kommende instruktør

OPDATERES LØBENDE

Her kan du se billeder af VG's instruktører, hjælpeinstruktører og hjælpere og lære dem lidt at kende, inden sæsonen starter i uge 36.

De er alle blevet spurgt om, hvad de laver til hverdag og hvad deres motivation er eller hvad det er, som gør dem glade ved, at være en del af VG.

GOD FORNØJELSE

 

INSTRUKTØRER:

 30B160EC F847 4B3E B38D 709680687090

Navn: Sarafina Friedrichs

Alder: 43 år

Hold: Forældre/barn YOGA 0-3 år

Jeg er 42 år og har 4 børn i alderen 6-23 år.

Til daglig arbejder jeg i køkkenet i en børnehave.

I fritiden danser jeg og laver alt muligt kreativt.

 Karina

Navn: Karina Hejlskov Sørensen

Alder: 23 år

Hold: Forældre/barn 2-3 år og dreng/pige 5-6 år

Hej!
Jeg hedder Karina og jeg er instruktør i VG.
Jeg har selv gået til alt muligt forskelligt gymnastik i mange år. Jeg har været instruktør på børnehold i en del år nu. Jeg synes det er rigtig sjovt og jeg glæder mig helt vildt til denne sæson!
Jeg bor i Aalborg og læser til folkeskolelærer.
Jeg glæder mig til at møde jer!

 Catharina

Navn: Catharina Guldager Skov

Alder: 23 år

Hold: Forældre/barn 2-3

Til dagligt læser jeg til fysioterapeut på UCN i Aalborg, hvor jeg er færdiguddannet sommeren 2019. Jeg har det meste af mit liv selv dyrket både spring- og rytmegymnastik.

Det er mit første år, som instruktør i VG. Som instruktør vil jeg fokusere på, at træningen skal være sjov og fuld af leg/aktiviteter, som fremmer børnene motorik og sansning.

Anette small
 
Navn: Anette Østergaard

Alder: 23 år

Hold: Kom og leg 2-5 år

Jeg er en pige, der er født og opvokset på Mors, men jeg flyttede til Aalborg for fire år siden for at studere tysk og psykologi på Aalborg Universitet. I dag er jeg igang med min kandidatuddannelse, som færddiggøres i januar 2020.

I sommerhalvåret bruger jeg en del tid på Mors grundet et fritidsjob i Jesperhus Feriepark og år 2018 er min tiende sæson i legelandsafdelingen.

I år er mit tredje år som instruktør i Vejgaard Gymnastikforening. Sidste år var jeg instruktør på forældre/barn 2-3 år, hvilket gav mig stor glæde i hverdagen, da jeg holder rigtig meget af børn. De kan altid få mig i godt humør. I deres selskab har jeg mulighed for at benytte mit indre legebarn og sidst men ikke mindst har de en fantastisk energi, der smitter, og derfor glæder jeg mig til at tilbringe tid med børnene og deres forældre til gymnastiktræning i vinterhalvåret.

 Anne small

Navn: Anne Bloksgaard Borg

Alder: 23 år

Hold: Kom og leg 2-5 år

Hej! Jeg hedder Anne Bloksgaard Borg og er 23 år gammel.
Jeg er instruktør sammen med Anette Østergaard på forældre/barn holdet 2-3 år.

Til hverdag studerer jeg sociologi på Aalborg Universitet, hvor jeg skal starte på 5. semester. Jeg går også selv til gymnastik på et af Vejgaards hold, som hedder ’Unge Piger 18+’. Jeg har gået til gymnastik, lige siden jeg kunne gå, så min ”karriere” indenfor gymnastikken startede også tidligt :-)

Jeg har været i Vejgaard Gymnastik forening i 2 år. Inden jeg kom til Vejgaard har jeg været instruktør i 7 år i min hjemby. Jeg ser utrolig meget frem til at hygge mig og have det sjovt med gymnasterne og deres forældre.

 veronika Navn: Veronika

Alder: 

Hold: Dansepiger 4-5 år

 anita

Navn: Anita Skaanning

Alder: 23 år

Hold: Dreng/Pige 4-5 år

Dette er mit andet år som instruktør på Dreng/Pige 4-5 år og i VG. Jeg nyder at være instruktør og følge børnenes udvikling, både personligt og gymnastisk, gennem sæsonen. Jeg glæder mig til mange sjove timer i hallen.

Gymnastik har altid været en del af mit liv, og jeg startede som 2-årig, da min mor var instruktør. Jeg har tidligere været hjælpeinstruktør for 5-6 år og instruktør for 4-6 år samt 0-6 kl. Nu går jeg på VG MIX TEAM, men har tidligere gået på både juniorhold og aspiranthold.

 Mathilde

Navn: Mathilde Thibeault-Jacobsen

Alder: 19 år

Hold: Instruktør på Dreng/Pige 5-6 år og hjælpeinstruktør på Spring 9+ torsdag

Til hverdag studerer jeg Dansk og Historie på VUC. Jeg har været i Vejgaard Gymnastik forening siden Februar 2018. Lige nu er jeg instruktør på Dreng/Pige holdet 5-6 år og, hjælpeintruktør på Spring 9+.
Gymnastik har været en stor del af mit liv de sidste 10 år. Jeg har selv dyrket gymnastik i 8 år og været dommer i 1 år.
Jeg elsker at dele ud af hvad jeg har lært, og derfor elsker jeg at være instruktør.

 

Navn: Laura B

Alder:

Hold: Dansepiger 6-8 år

 nanna s

Navn: Nanna Svendsen

Alder: 22 år

Hold: Spring 0-1. klasse

Til hverdag læser jeg til pædagog på UCN i Aalborg, hvilket jeg er rigtig glad for. Lige nu er jeg i praktik i en børnehave i Hobro, hvor jeg skal være i et halvt år. I min fritid nyder jeg en rask gåtur og er sammen med familie og venner.

Jeg har valgt at blive instruktør i Vejgaard gymnastikforening, da jeg før har været gymnast og træner i en anden forening, inden jeg flyttede til Aalborg. Nu hvor jeg er flyttet, vil jeg gerne være i en forening tættere på.
Jeg er meget motiveret for at give børnene en masse gode timer med bevægelse, sjov og glæde.

 nannac Navn: Nanna Chemnitz

Alder: 23 år

Hold: Spring 0.-1. klasse

Jeg læser til pædagog på UCN og er færdiguddannet i juni 2020

Jeg har dyrket gymnastik i mange år, både som gymnast og instruktør. Jeg er vild med den udvikling, som gymnastik kan give. Jeg bliver motiveret af at møde forskellige mennesker og gymnaster og se hvad fællesskabet kan gøre med en gruppe gymnaster. Vejgaard gymnastikforening har taget i mod mig med åbne arme og jeg glæder mig til at komme i gang.

 emma

Navn: Emma Winther

Alder: 22 år

Hold: Spring 0.-1. klasse

Til dagligt studerer jeg teknoantropologi på Aalborg Universitet.

Det er mit andet år som instruktør i Vejgaard Gymnastikforening.

Jeg glæder mig altid til, at komme til træning og målet er, at mine gymnaster har det på samme måde.

Jeg er meget motiveret og glæder mig til en masse sjov i et godt fællesskab.

 katrine

Navn: Katrine Kristoffersen

Alder: 24 år

Hold: Spring 2.-3. klasse, spring 9+ torsdag og VG's weekendhold

Jeg går selv på VG Mix team

Til daglig arbejder jeg i en økonomiafdeling i Aalborg.

Det som motivere mig til at være del af Vejgaard gymnastikforening er, at jeg selv er springgymnast, og jeg har altid selv elsket at gå til gymnastik. Jeg vil gerne være med til at give børn muligheden for, at lave god gymnastik, samtidig med en masse sjov og leg.

Jeg ser samtidig rigtig meget frem til en masse gode timer i gymnastikkens tegn, samtidig med en masse sjov lege!

 jane Navn: Jane Nørgaard Kristensen

Alder: 23 år

Hold: Spring 2.-3. klasse og Spring 9+ torsdag

Efter sommerferien påbegynder jeg uddannelsen, som stewardesse, hvis jeg bliver optaget. Samtidig er jeg selv gymnast på Mixholdet i Vejgaard Gymnastikforening, DGI Nordjyllands Aspiranthold og Nordjyllands gymnaestrada hold - up and away.

Det som motivere mig til at være en del af Vejgaard Gymnastikforening er, at jeg selv er opvokset med gymnastik og det har altid været en stor del af mig. Jeg elsker at undervise børn i gymnastik og efterfølgende kunne se en udvikling og sige til mig selv/forældre/osv: jeg lærte dit barn at lave en perfekt vejrmølle ;)

Jeg er meget motiveret og glæder mig til at sæsonen starter igen.

 trine small

Navn: Trine Sørensen

Alder: 27 år

Hold: Showhold 9-12 år

Til daglig arbejder jeg som lønningsbogholder i Aalborg Øst, bor sammen med min kæreste og hygger mig sammen med familie og venner.

Jeg har været en del af VG i 7 år. Jeg elsker at se de mange gymnaster blive så glade for endelig at komme til gymnastik og hører deres grin og latter. Gymnasternes udstråling og lys i øjnene når springet eller bevægelsen endelig lykkes, er guld værd, og det er dét, som motiverer mig, ved at være frivillig ved Vejgaard Gymnastikforening.

 Julie small

Navn: Julie Toftdahl

Alder: 22 år

Hold: Showhold 9-12 år

Til daglig studerer jeg på UCN i Aalborg, hvor jeg læser ergoterapi.

Jeg er en del af Vejgaard gymnastikforening, da jeg gerne vil give børn og unge en god oplevelse med gymnastik. Det motivere mig, at jeg kan være med til at udvikle og lære børn den sportsgren, som jeg altid har elsket. Samtidig synes jeg det er fedt, at kunne være med til at se den glæde børn har, når de endelig lære et nyt spring eller en ny bevægelse, som de har arbejdet længe på.

sofie.png

Navn: Sofie Rasmussen

Alder: 21 år

Hold: Showhold 9-12 år

Mit navn er Sofie og jeg tæller 21 somre.
Jeg kommer oprindeligt fra vestsjælland, og nytilflytter til skønne Aalborg. Jeg har trænet gymnasthold i 9 år. Jeg studerer til daglig til radiograf på UCN.

Jeg ser livet som en stor buffet, hvor man aldrig kan få nok. Livet skal være sjovt og lærerigt, og derfor er gymnastik et perfekt match. Gennem gymnastikken kan man udvikle sig personligt og dygtiggøre sig.

 
 annelina

Navn: Annelina Poulsen

Alder: 16 år

Hold: Spring 9+ Mandag

Til dagligt går jeg på Aalborghus gymnasium i 1.G, og bor hjemme hos mine forældre. Jeg laver selv meget gymnastik, og gik sidste år på Bjergsnæs Efterskole. Jeg har glædet mig meget til endnu et godt år, med masser af god gymnastik.

 Rose

Navn: Rose Jackson

Alder: 16 år

Hold: Spring 9+ mandag

Til dagligt går jeg i 1.g på Aalborghus gymnasie og bor hjemme hos mine forældre i Aalborg. Jeg har altid lavet meget gymnastik, og sidste år gik jeg på Bjergsnæs Efterskole i Viborg. Jeg glæder mig rigtig meget til at være instruktør hos Vejgaard Gymnastikforening igen i år og ser frem til en ny god sæson.

 

Navn: Marc

Alder:

Hold: Spring 9+ mandag

 jesper small

Navn: Jesper Graugaard

Alder: 40 år

Hold: Talentholdet

Til daglig ingeniør ved Vestas Wind Systems.
Jeg bliver motiveret af glade børn der gerne vil lave en masse gymnastik.

 

Navn: Kenneth Alsing Madsen

Alder: 38 år

Hold: Talentholdet

Til daglig dyrepasser i Aalborg Zoo ved elefanterne.

Jeg elsker at arbejde med gymnastik og børn og har gjort det hele mit liv.

 søren

Navn: Søren Rørbech Bøgh

Alder: 47 år

Hold: Talentholdet

Arbejder til daglig ved Stofa som tekniker.

Jeg har dyrket gymnastik i ca. 32 år, og har samtidig været instruktør i ca. 30 år. Jeg kan godt lide at se at gymnasterne udvikler sig og bliver bedre. Det der motiverer mig er foreningsånden, hvor man støtter og opmuntre hinanden.

 sanne

Navn: Sanne Vejen Fihl

Alder: 39 år

Hold: Talentholdet

Til daglig er jeg gymnasielærer på Teknisk Gymnasium, hvor jeg underviser i kemi og matematik.
Jeg har selv været gymnast siden jeg var 5 år og har fået utrolig mange fantastiske oplevelser her igennem. Det vil jeg gerne give videre til flere børn og unge!

 mathilde

Navn: Mathilde Vestergaard

Alder: 22 år

Hold: Rytme, Dans og Flow 13-17 år

Jeg er en frisk og smilende pige fra det vestjyske - helt præcist en lille by, der hedder Ulfborg.

Her har jeg gået til gymnastik siden jeg var 3, og har i mange år også været aktiv som både hjælpetræner og instruktør i den lokale forening.

Jeg er helt ny i Aalborg og glæder mig til at skulle bruge en del af min tid både i VG og på lærerseminariet!

 IMG 20180619 205254

Navn: Nanna Møller Jensen

Alder: 23 år

Hold: Rytme, Dans og Flow 13-17 år

Jeg er til daglig sygeplejestuderende på UCN, og bor i en lejlighed i Aalborg.

Jeg elsker at lave gymnastik, både spring og rytme, og synes det er super fedt at undervise, og se gymnasterne udvikle sig.

Jeg er ny i foreningen og har indtil videre kun mødt gode ting! Jeg glæder mig til at blive en del af den gode energi og det gode fællesskab der er i Vejgaard gymnastikforening.

signe

Navn: Signe Busk Nielsen

Alder: 22 år

Hold: VG Fokus Rytme 15+

Jeg bor i Aalborg og studerer Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet. I min fritid laver jeg en masse gymnastik og dans. Jeg er en rigtig gymnastiknørd, og jeg er vild med den udvikling, man kan opnå gennem gymnastik og bevægelse.

Jeg er ny i VG, men har efterhånden været instruktør i mange år på forskellige hold rundt omkring i Nordjylland. Jeg glæder mig til at blive en del af foreningen og møde en masse nye ansigter.

 RikkeL Navn: Rikke Lauritsen

Alder: 23 år

Hold: VG MIX TEAM

Jeg bor i Aalborg, hvor jeg læser Økonomistyring på universitetet. Min fritid går med en masse sport; løb, cykling, svømning og en masse gymnastik. Jeg går selv på hold i Aalborg og skal træne DGI's Juniorhold i Aalborg udover Vejgaard Unge piger/Mixhold.

I Vejgaard Gymnastikforening arbejder vi på et godt samarbejde mellem instruktørerne og bestyrelsen. Dette giver frihed og tillid til at tingene bliver gjort ordenligt, hvilket gør VG en god forening at være både instruktør og gymnast i.

 Marianne small Navn: Marianne Mie Vestergaard

Alder: 32 år

Hold: VG MIX TEAM

Til daglig er jeg erhvervskonsulent ved Erhvervshus Nord i Frederikshavn. Derudover er jeg gift og mor til to. Jeg har lavet gymnastik størstedelen af mit liv. Jeg har både været gymnast, instruktør og bestyrelsesmedlem.

Vejgaard Gymnastikforening er en dejlig lokalforening båret af frivillighed, sammenhold og et fællesskab omkring gymnastikken, som jeg synes det er skønt at være en del af.
Som gymnastikinstruktør bliver jeg motiveret af at se gymnasterne udvikle sig, og se deres glæde over egne evner, når det går op for dem at de kan noget nyt.
Jeg synes det er super vigtigt at være en del af et fællesskab, og den ånd som skabes over en sæson i en gymnastikforening er helt unik og, efter min mening, guld værd, både for gymnaster og instruktører.

  Navn: Torben

Alder:

Hold: VG MIX TEAM

  Navn: Jørgen Standahl

Alder:

Hold: VG MIX TEAM

 1037455

Navn: Christian Ditlev Christensen

Alder: 25 år

Hold: VG MIX TEAM + GrossGym

Jeg er lige blevet færdiguddannet fysioterapeut. I min fritid dyrker jeg gymnastik, crossfit, funktionel styrketræning og triatlon. Jeg er ny i foreningen, men har før haft DGI Nordjyllands Ungdomshold, Aalborg landsdelsjuniorhold og Østhimmerlands landsdelshold.

 sarahP

Navn: Sarah Bjerrum Poulsen

Alder: 26 år

Hold: VG 25+

Jeg hedder Sarah Bjerrum Poulsen og er 26 år gammel. Jeg er oprindelig fra Esbjerg området, men flyttede til Aalborg i 2012 og blev træner i VG i 2013.

Jeg har været træner på forskellige hold i VG, men har den sidste tid fokuseret på VG 25+ og så er jeg indgået i bestyrelsen som aktiv medlem.

Til daglig er jeg ved at uddanne mig til jordemoder, hvilket meget af min tid går med.

Jeg er træner i VG fordi jeg nyder gymnastik, nyder de mennesker og smil man møder ved hver træning og fordi jeg elsker at nå til opvisning og se hvad alt det hårde arbejde er blevet til.

 

Navn: Git

Alder: 

Hold: Dans dig glad

 mie

Navn: Mie Bech Jakobsen

Alder: 30 år

Hold: Yoga

Jeg bor i skønne Øster Sundby, hvorfra jeg nyder tilværelsen med mine skønne jobs. Jeg er uddannet socialpædagog, og har de sidste 3 år arbejdet som vikar ved Autismecenter Nord-Bo. Jeg arbejder ligeledes som massage terapeut, og er aflastning for en ung pige.

Jeg har nydt og dyrket yoga de sidste 5 år, og undervist de sidste 2 år. Til en start underviste jeg primært børn og unge, samt unge voksne med særlige behov. Jeg har taget en multi-style Yoga Alliance-certificeret Teacher Training i Indien november 2016, og har hold ved FOKUS i Aalborg, LOF Midtjylland og privat. Jeg ser frem til, at dele yogaens vidunderlige effekter og filosofi med jer.

 Bettina

Navn: Bettina Christensen D'Ambrosio

Alder: 38 år

Hold: Yoga

Jeg bor i Aalborg, og arbejder til dagligt som studieadministrativ medarbejder ved UCN.

Jeg er uddannet Power Vinyasa yogalærer fra Yoga Huset Aalborg. En Yoga Alliance certificeret Teacher Training som jeg afsluttede i November 2017. 
Jeg er ny i VG, men har undervist i Vester Hassing siden starten af året.

 Halla

Navn: Halla Iversen

Alder 25 år

Hold: BodyPuls 18+

Jeg kommer oprindeligt fra Færøerne, men har boet i Aalborg størstedelen af mit liv. Jeg er tidligere kunstskøjteløber gennem 14 år, og arbejder nu som fysisk træner i foreningen.

Jeg er færdiguddannet fysioterapeut i sommeren 2018.
Dette er mit andet år som instruktør i VG og er tidligere instruktør på Motions-fitness M/K og Puls & Power. I år er jeg instruktør på BodyPuls 18+.

 

HJÆLPEINSTRUKTØRER:

frederikke Navn: Frederikke Kristoffersen

Alder: 21 år

Hold: Dreng/Pige 4-5 år

Til hverdag arbejder jeg ved Nærkøb i Nørresundby. Derudover studerer jeg finansøkonom.

Jeg har gået til gymnastisk siden jeg var lille. Jeg vil gerne være med til at sørge for at det bliver sjovt at gå til gymnastisk.

 hannah

Navn: Hannah Pedersen

Alder: 14 år

Hold: Dansepiger 4-5 år + Spring 0.-1. klasse

Hej, mit navn er Hannah Pedersen, og jeg glæder mig virkelig meget til en dejlig gymnastiksæson med DIG (eller dit barn)! Jeg elsker at dyrke gymnastik og har gjort det siden jeg var et år gammel og kan derfor ikke få nok af det. Jeg er 14 år gammel og bliver snart 15.

I sæsonen 18/19 træner jeg selv på Rytme, Dans og Flow og Aalborg Landsdelsjuniorhold. Jeg skal være hjælpeinstruktør på Dansepiger 4-5 år og Spring 0.-1. klasse, som jeg ser meget frem til.

 

Navn: Lotte Vinther Hougaard

Alder: 26 år

Hold: Dreng/Pige 5-6 år

Bosiddende i Aalborg, hvor jeg til dagligt læser til folkeskolelærer i hhv. matematik 1.-6. klasse, idræt og billedkunst. Min trænererfaring er indenfor håndbold og badminton og min baggrund består af en masse pædagogisk arbejde inkl. en sosu-hjælperuddannelse. Jeg har derfor ikke tidligere afprøvet kræfter som gymnastiktræner.

Jeg startede selv som gymnast for første gang nogensinde i 2017 og er faldet pladask for det, hvilket er en af grundene til, at jeg nu begiver mig ud i udforingen som hjælpeinstruktør på Dreng/pige 5-6 år. Jeg nyder at være et forbillede for foreningslivet og glæden ved idræt, og netop denne glæde vil jeg have fokus på at videregive til de gymnaster jeg kommer til at møde.

 ella

Navn: Ella Kjær Ellegaard

Alder: 14 år

Hold: Dreng/Pige 5-6 år

Hej, jeg hedder Ella, og er 14 år.

Jeg har gået til gymnastik lige så længe jeg kan huske, og derfor har jeg valgt at blive hjælpeinstruktør her i VG.
Jeg kan rigtig godt lide at være sammen med mindre børn, og er også barnepige i min fritid.
I min fritid spiller jeg meget musik, og går selvfølgelig også til gymnastik i VG.
Jeg glæder mig meget til at være hjælpeinstruktør, og ser frem til en masse hyggelige timer.

 Frida

Navn: Frida Kaae Storm Christensen

Alder: 15 år

Hold: Dansepiger 6-8 år

Hej mit navn er Frida Kaae Storm Christensen, jeg er 15 år gammel og til daglig går jeg i 9. klasse på Stolpedalsskolen.

Jeg er hjælpeinstruktør på holdet dansepiger 6 – 8 år og går også selv på holdet Rytme, dans og flow her i foreningen.

Jeg har danset og lavet gymnastik siden jeg var helt lille og jeg synes stadigvæk det er mega fedt, og jeg vil derfor gøre alt, hvad jeg kan for at børnene omkring mig får mest muligt ud af timerne sammen gennem dans, leg og fede opvisninger.

 alma

Navn: Alma

Alder: 13 år

Hold: Spring 2.-3. klasse

Det er mit første år som hjælper i Vejgaard Gymnastikforening.
Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var 5 år gammel, og flere af årene var her i VG.

Til dagligt går jeg til idrætsgymnasik i AIG, og jeg spiller også klaver og guitar.

Jeg hygger mig altid med de mindre børn, og jeg glæder mig meget til at være hjælper.

 signe

Navn: Signe Elstrøm

Alder: 13 år

Hold: Spring 2.-3. klasse

Jeg hedder Signe Elstrøm, og jeg er 13 år gammel. Jeg har gået til gymnastik i tre år, og glæder mig nu til at være hjælper for 0. - 1. klasse springholdet.

Når jeg ikke er til gymnastik, er jeg spejder og spiller klaver. Jeg er også ret vild med at læse bøger, og jeg kan godt lide at spille brætspil med min familie.

 Katja Laura

Navn: Katja Laura

Alder: 21 år

Hold: Spring 0.-1. klasse og Showhold 9-12 år

Hej, mit navn er Katja Laura. Jeg er 21 år og bosat i Aalborg med min kæreste. 
Til daglig arbejder jeg i en børnehave samt er jeg kassemedarbejder i Bilka. 
Det er mit første år i Vejgaard gymnastikforening, så jeg glæder mig rigtig meget til at se og lære alle sammen at kende. Jeg er vant til gymnastik, da jeg selv har gået til det siden jeg var lille, men også tidligere har været både hjælper og instruktør i den lokale forening, i 11 år, inden jeg flyttede til Aalborg.
 Marcus

Navn: Marcus Egge Olsen
Alder: 21 år
Hold: spring 9+, torsdag

Kommer oprindeligt fra Århus hvor jeg har sprunget og undervist mange år i stortrampolin. Jeg har også undervist børn i at lære at stå på ski og snowboard. Nu er jeg i Aalborg og har chancen for at få lov til at undervise i springgymnastik.

 

HJÆLPERE:

 

Navn: Sara

Alder:

Hold: Dreng/Piger 5-6 år

benjamin 

Navn: Benjamin Pedersen

Alder: 13 år

Hold: Dreng/Piger 4-5 år

Hej, jeg hedder Benjamin Pedersen. Jeg er 13 år gammel. Jeg har dyrke gymnastik siden jeg var 1 år gammel og kan bare ikke få nok af det.

I sæsonen 18/19 i VG gymnastik, skal jeg være hjælper på børneholdet for 4-5 år. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg skal selv træne på VG’s talenthold og Aalborg Landsdelsjuniorhold.

VEJGAARD GYMNASTIKFORENING - FOKUS PÅ HELE FAMILIEN