facebook logoinsta

 


Vil du være med til at sikre motion og bevægelse i Vejgaard? Vi søger nye medlemmer til specifikke opgaver i bestyrelsen, som f.eks referater, børneattester, kontrakter mv.

Bestyrelsens 'yngre' medlemmer håber, at jer med 'lidt livserfaring' vil komme på banen og komme med nye friske idéer - uanset om man har erfaring med gymnastik eller ej! Send os en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så ringer vi dig gerne op og fortæller mere.

Kontakt os gerne på mail

Vi er en lokal forening, der er drevet af frivillige kræfter og vi gør vores bedste for, at besvare alle mails hurtigst muligt. Vi kan dog ikke garantere, at du kan få et hurtigt svar på din mail og vi har desværre ikke mulighed for, at modtage henvendelser pr. telefon.

OBS - Vi modtager i øjeblikket rigtig mange mails, ifm. tilmelding/sæsonstart. Vi vil bede alle om, at læse vores FAQ, inden man sender os en mail, for at se, om dit spørgsmål kan blive besvaret.

Vi besvare alle mails hurtigst muligt, dog kan der forventes svartid.

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer til Vejgaard Gymnastikforening, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen på følgende mail:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Vi glæder os til, at hører fra dig.

VEJGAARD GYMNASTIKFORENING - FOKUS PÅ HELE FAMILIEN