facebook logoinsta

 

 

Tilmelding åbner den 12. august kl. 17:00 - du opretter en bruger samtidig med tilmelding - husk at bruge en computer

Har du brug for hjælp ifm tilmelding, kan du sende en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., som i dag 12/8 er ekstra bemandet pga tilmelding. Vi bestræber os på, at alle får svar på mail inden for kort tid. Det er desværre ikke muligt at kontakte foreningen telefonisk.

 

*NYT HOLD I NORDKRAFT: Talentholdet er fra sæson 2019/2020 blevet et TeamGym-hold. Læs mere om de forskelige holdtyper under fanen tilmelding.

Kontakt os gerne på mail

Vi er en lokal forening, der er drevet af frivillige kræfter og vi gør vores bedste for, at besvare alle mails hurtigst muligt. Vi kan dog ikke garantere, at du kan få et hurtigt svar på din mail og vi har desværre ikke mulighed for, at modtage henvendelser pr. telefon.

OBS - Vi modtager i øjeblikket rigtig mange mails, ifm. tilmelding/sæsonstart. Vi vil bede alle om, at læse vores FAQ, inden man sender os en mail, for at se, om dit spørgsmål kan blive besvaret.

Vi besvare alle mails hurtigst muligt, dog kan der forventes svartid.

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer til Vejgaard Gymnastikforening, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen på følgende mail:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Vi glæder os til, at hører fra dig.

VEJGAARD GYMNASTIKFORENING - FOKUS PÅ HELE FAMILIEN