Min Forening

MinForening er et gratis foreningssystem, der gør det nemt for foreningens bestyrelse og instruktører at styre aktiviteter, opgaver og kommunikation imellem medlemmer og foreningen. 

MinForenings app er med til at give forældre et let overblik over barns aktiviteter i foreningen, samt giver mulighed for at få disse integreret i egen kalender på ens mobil. 

MinForening er et foreningssystem, kun for medlemmer og deres forældre. Man kan kun blive medlem ved at blive inviteret eller sende en anmodning til Vejgaard gymnastikforening- Vi skal herefter godkende din anmodning, inden du kan blive medlem af dit hold eller af en forældre-gruppen til hold i Vejgaard gymnastikforening i MinForenings app. MinForening er en tryg og sikret kommunikations platform. Den er 100% dansk ejet og videresælger ikke brugernes data til tredjepart, som typisk er tilfældet via de sociale medier. Hos MinForening er jeres egen og børns data ikke en del af indtjeningsmodellen. De overholder alle gældende regler i forhold til GDPR. I kan læse mere om MinForenings datapolitik her, https://minforening.dk/datapolitik/

For at du kan komme godt i gang med MinForening, vil vi anbefale at du ser videoen “Introduktion til medlemmer”, “Tilføj barn til bruger” eller “opret barn” på MinForenings hjemmeside, under support, https://minforening.dk/support/

På den nederste del af MinForenings support side, er der også god hjælp at hente i deres FAQ

Når der anmodes om medlemsskab til et hold i foreningen, er det vigtigt at anmodningen kommer fra gymnasten på holdet. Det vil sige, er det dit barn som er gymnast på holdet, er det dit barn som skal anmodet om medlemsskab på holdet og ikke forældre.

Hvis du er forældre til dit barn, som er gymnast på holdet, kan du i stedet sende en anmodning om at komme med i forældre-gruppen på holdet.  

Når I anmoder om medlemsskab på et hold i foreningen, skal du vælge en af instruktørerne som kontaktperson. De kan herefter godkende jeres anmodning. 

Hvis du er i tvivl om holdets eller instruktørens navn, kan du finde det på vores hjemmeside under hold, https://vejgaardgymnastik.dk/hold/

Vi håber I vil tage rigtig godt imod vores nye kommunikations platform. 

Har I spørgsmål til MinForenings app og ikke kan finde svaret på MinForenings support side under deres FAQ, er I velkommen til at kontakte instruktøren på dit barns hold eller sende en mail til Vejgaardgymnastik@vejgaardgymnastik.dk.

Sociale medier

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue