Min Forening

MinForening er et gratis foreningssystem, der gør det nemt for foreningens bestyrelse og instruktører at styre aktiviteter, opgaver og kommunikation imellem medlemmer og foreningen. 

MinForenings app er med til at give forældre et let overblik over barns aktiviteter i foreningen, samt giver mulighed for at få disse integreret i egen kalender på ens mobil. 

MinForening er et foreningssystem, kun for medlemmer og deres forældre. Man kan kun blive medlem ved at blive inviteret eller sende en anmodning til Vejgaard gymnastikforening- Vi skal herefter godkende din anmodning, inden du kan blive medlem af dit hold eller af en forældre-gruppen til hold i Vejgaard gymnastikforening i MinForenings app. MinForening er en tryg og sikret kommunikations platform. Den er 100% dansk ejet og videresælger ikke brugernes data til tredjepart, som typisk er tilfældet via de sociale medier. Hos MinForening er jeres egen og børns data ikke en del af indtjeningsmodellen. De overholder alle gældende regler i forhold til GDPR. I kan læse mere om MinForenings datapolitik her, https://minforening.dk/datapolitik/

For at du kan komme godt i gang med MinForening, vil vi anbefale at du ser videoen “Introduktion til medlemmer”, “Tilføj barn til bruger” eller “opret barn” på MinForenings hjemmeside, under support, https://minforening.dk/support/

På den nederste del af MinForenings support side, er der også god hjælp at hente i deres FAQ

Når der anmodes om medlemsskab til et hold i foreningen, er det vigtigt at anmodningen kommer fra gymnasten på holdet. Det vil sige, er det dit barn som er gymnast på holdet, er det dit barn som skal anmodet om medlemsskab på holdet og ikke forældre.

Hvis du er forældre til dit barn, som er gymnast på holdet, kan du i stedet sende en anmodning om at komme med i forældre-gruppen på holdet.  

Når I anmoder om medlemsskab på et hold i foreningen, skal du vælge en af instruktørerne som kontaktperson. De kan herefter godkende jeres anmodning. 

Hvis du er i tvivl om holdets eller instruktørens navn, kan du finde det på vores hjemmeside under hold, https://vejgaardgymnastik.dk/hold/

Vi håber I vil tage rigtig godt imod vores nye kommunikations platform. 

Har I spørgsmål til MinForenings app og ikke kan finde svaret på MinForenings support side under deres FAQ, er I velkommen til at kontakte instruktøren på dit barns hold eller sende en mail til Vejgaardgymnastik@vejgaardgymnastik.dk.

Sociale medier

☘Ny information vedrørende genåbning af indendørs idræt☘

Kære medlemmer i Vejgaard Gymnastikforening,

Vi har været så heldige, at få mulighed for at åbne op for indendørs træning – det er vi meget glade for.

Følgende hold starter op med træning og træner indtil den 30. maj:
Jump4Fun
Teamgym
RDF (online træning)
Springlopperne 2.-3. klasse
Spring 10+

Følgende hold træner IKKE mere i år:
Alle forældre/barn hold
Dreng/pige 4-5 år
Dreng/pige 5-6 år
Spring 0.-1. klasse
Spring/Rytme mix
Begge yogahold

Der er ikke krav om corona-pas for gymnaster under 18 år. De må altså møde op til træning UDEN corona-pas.

Hvorfor kan alle hold ikke træne igen?
Normalt slutter vores ordinære sæson i marts måned. Den har vi valgt gratis at forlænge – i det omfang det kan lade sig gøre. Dette er sket i koordinering med Aalborg Kommune og DGI.

Det er – og har været – noget af et puslespil at få træningstider, restriktioner, genåbningsplaner, lokaler mv. til at hænge sammen. Samtidig er vi en forening, der er drevet af mange fantastiske frivillige instruktører og hjælpeinstruktører, som også skal have deres hverdag til at hænge sammen. Deres planer er også påvirket af hele Corona-situationen, og i den forlængede sæson er det ikke muligt for alle at finde tiden til at være en del af den ekstraordinære forlængelse af sæsonen. Det respekterer vi selvfølgelig, og håber I har samme forståelse herfor.

Vi lover at gøre alt, hvad der står i vores magt, for at få den nye sæson efter sommer til at være så gymnastik-normal som muligt. Vi åbner for tilmelding i august, og glæder os til at få alle hold på gulvet igen.

For de hold, som er en del af genåbningen, vil instruktørerne på holdene selv stå for koordinering af træningen i forhold til forsamlingsloftet på max 25 personer og kontakten til jer.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende en stor tak for opbakningen og tålmodigheden til frivillige, gymnaster, medlemmer samt forældre.

Mange hilsner fra Bestyrelsen i Vejgaard Gymnastikforening.

View on Facebook