Min Forening

MinForening er et gratis foreningssystem, der gør det nemt for foreningens bestyrelse og instruktører at styre aktiviteter, opgaver og kommunikation imellem medlemmer og foreningen. 

MinForenings app er med til at give forældre et let overblik over barns aktiviteter i foreningen, samt giver mulighed for at få disse integreret i egen kalender på ens mobil. 

MinForening er et foreningssystem, kun for medlemmer og deres forældre. Man kan kun blive medlem ved at blive inviteret eller sende en anmodning til Vejgaard gymnastikforening- Vi skal herefter godkende din anmodning, inden du kan blive medlem af dit hold eller af en forældre-gruppen til hold i Vejgaard gymnastikforening i MinForenings app. MinForening er en tryg og sikret kommunikations platform. Den er 100% dansk ejet og videresælger ikke brugernes data til tredjepart, som typisk er tilfældet via de sociale medier. Hos MinForening er jeres egen og børns data ikke en del af indtjeningsmodellen. De overholder alle gældende regler i forhold til GDPR. I kan læse mere om MinForenings datapolitik her, https://minforening.dk/datapolitik/

For at du kan komme godt i gang med MinForening, vil vi anbefale at du ser videoen “Introduktion til medlemmer”, “Tilføj barn til bruger” eller “opret barn” på MinForenings hjemmeside, under support, https://minforening.dk/support/

På den nederste del af MinForenings support side, er der også god hjælp at hente i deres FAQ

Når der anmodes om medlemsskab til et hold i foreningen, er det vigtigt at anmodningen kommer fra gymnasten på holdet. Det vil sige, er det dit barn som er gymnast på holdet, er det dit barn som skal anmodet om medlemsskab på holdet og ikke forældre.

Hvis du er forældre til dit barn, som er gymnast på holdet, kan du i stedet sende en anmodning om at komme med i forældre-gruppen på holdet.  

Når I anmoder om medlemsskab på et hold i foreningen, skal du vælge en af instruktørerne som kontaktperson. De kan herefter godkende jeres anmodning. 

Hvis du er i tvivl om holdets eller instruktørens navn, kan du finde det på vores hjemmeside under hold, https://vejgaardgymnastik.dk/hold/

Vi håber I vil tage rigtig godt imod vores nye kommunikations platform. 

Har I spørgsmål til MinForenings app og ikke kan finde svaret på MinForenings support side under deres FAQ, er I velkommen til at kontakte instruktøren på dit barns hold eller sende en mail til Vejgaardgymnastik@vejgaardgymnastik.dk.

Sociale medier

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException

Kære medlemmer,

Vi er i denne uge kommet godt i gang med de hold, som har valgt at starte op med træning indtil slutningen af maj.
Derudover er vi også så heldige, at vi må åbne for hold med gymnaster/medlemmer mellem 18 og 69 år pr. 7/5 – det er vi glade for!

Groove træner indendørs resten af maj. Ved indendørs træning gælder et forsamlingsloft på 25 personen, instruktør inklusiv. Der er krav om corona-pas (her gælder 72-timers reglen). Instruktøren må altså ikke lukke en udøver ind uden gyldig corona-pas. Gymnasterne på dette hold bliver kontaktet af deres instruktør.

Crossgym træner udendørs resten af maj. Ved udendørs træning gælder et forsamlingsloft på 75 personer, og der er IKKE krav om corona-pas. Gymnasterne på dette hold bliver kontaktet af deres instruktør.

VG Mix-team har afsluttet sæsonen
VG 25+ har afsluttet sæsonen

Vi vil gerne endnu engang sige en stor tak for tålmodigheden til alle vores fantastiske medlemmer og frivillige!
Vi glæder os til sæson 21/22.

Bedste hilsner
Bestyrelsen, Vejgaard Gymnastikforening.

View on Facebook