Tilmelding er åben!

Vi har samlet 4 gode råd som ny i foreningen på vores facebook-side - tryk HER - og 'like' også meget gerne vores side.

PRAKTISK INFORMATION

  Tag altid værdigenstande med ind i gymnastiksalen - VG har ingen forsikring, som dækker i tilfælde af tyveri.

Tag hensyn i omklædningsrummet - Badmintonpigerne er ikke glade for herrebesøg i omklædningsrummet!

Husk at tage dit våde udendørs fodtøj af, inden du går ind i gymnastiksalen.  

Sager, som er glemt i salen, gemmer vi i et skab - spørg din instruktør.  

Kig på opslagstavlen i gangen for nyttige informationer og annoncering af arrangementer. 

Alle er velkomne i badmintonklubbens cafeteria på 1. sal.  

OBS! VG har ingen forsikring, som dækker gymnaster i tilfælde af skader. Vi anbefaler derfor alle at tegne en ulykkesforsikring.

HANDELSBETINGELSER

Normale regler om fortrydelse af købet er naturligvis gældende. Er man tilmeldt før sæsonstart, er der 21 dages fortrydelsesret fra holdets første træning. Er man tilmeldt efter sæsonstart, har man 21 dages fortrydelsesret fra tilmeldingsdatoen.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, bedes du straks sende en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Modtager vi din mail senere end 21 dage jf. ovenstående, kan det indbetalte beløb ikke refunderes. Indbetalte beløb refunderes kun efter aftale med foreningens bestyrelse.

Foreningen er i den situation, at der kan forekomme venteliste på hold. Vi vil løbende vurdere holdet gennem sæsonen og er der pladser, som ikke bliver brugt, forbeholder vi os retten til at give den videre til næste på ventelisten.

I forbindelse med tilmelding, giver du samtykke til, at VG må tage billeder/optage video og udelukkende bruge dette til reklame på vores hjemmeside og facebookside. Ønsker du IKKE, at der tages billeder af dig og/eller dit barn, bedes du omgående give bestyrelsen skriftlig besked om dette.

Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort og Visa Dankort.

OBS - Vi anbefaler, at man bruger en computer ved tilmelding, da vi har oplevet at det ikke virker optimalt med en tablet/smartphone. VG kan IKKE garanterer, at din tilmelding går igennem ved brug af tablet/smartphone. Ydermere skal du af sikkerhedsmæssige årsager, opholde dig i Danmark.

VEJGAARD GYMNASTIKFORENING - FOKUS PÅ HELE FAMILIEN