facebook logoinsta

 

Vejgaard Gymnastikforening er gået på sommerferie til og med uge 31. Alle henvendelser besvares i uge 32. Husk du kan finde svar på mange spørgsmål under fanen kontakt - FAQ. RIGTIG GOD SOMMER!

Holdbeskrivelser til sæson 19/20 kan nu læses under fanen tilmelding - hold.

OBS OBS - VIGTIGT IFM TILMELDING - LÆS NEDENFOR

Tilmelding for gymnaster fra Talentholdet sæson 18/19 åbner den 4. august fra kl. 10:00 - 20:00.

Tilmelding for øvrige gymnaster fra sæson 18/19 inkl. gymnaster fra sommergymnastik åbner den 5. august kl. 16:30

Tilmelding for nye i foreningen åbner den 12. august kl. 17:00

PRAKTISK INFORMATION

  Tag altid værdigenstande med dig - VG har ingen forsikring, som dækker i tilfælde af tyveri.

Tag hensyn i omklædningsrummet på VØS - Badmintonpigerne er ikke glade for herrebesøg i omklædningsrummet!

Husk at tage dit våde udendørs fodtøj af, inden du går ind i gymnastiksalen/Nordkraft.  

Glemte sager gemmer vi i et skab - spørg din instruktør.

Kig på opslagstavlen i gangen på VØS for nyttige informationer og annoncering af arrangementer. Alt bliver dog også annonceret her på hjemmesiden.

Alle er velkomne i vores nyrenoverede foreningslokale på 1. sal på VØS. Vi deler lokalet med badminton-klubben.

OBS! VG har ingen forsikring, som dækker gymnaster i tilfælde af skader. Vi anbefaler derfor alle at tegne en ulykkesforsikring.

HANDELSBETINGELSER

Normale regler om fortrydelse af købet er naturligvis gældende. Er man tilmeldt før sæsonstart, er der 21 dages fortrydelsesret fra holdets første træning. Er man tilmeldt efter sæsonstart, har man 21 dages fortrydelsesret fra tilmeldingsdatoen.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, bedes du straks sende en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Modtager vi din mail senere end 21 dage jf. ovenstående, kan det indbetalte beløb ikke refunderes. Indbetalte beløb refunderes kun efter aftale med foreningens bestyrelse.

Foreningen er i den situation, at der kan forekomme venteliste på hold. Vi vil løbende vurdere holdet gennem sæsonen og er der pladser, som ikke bliver brugt, forbeholder vi os retten til at give den videre til næste på ventelisten.

I forbindelse med tilmelding, giver du samtykke til, at VG må tage billeder/optage video og udelukkende bruge dette til reklame på vores hjemmeside og facebookside. Ønsker du IKKE, at der tages billeder af dig og/eller dit barn, bedes du omgående give bestyrelsen skriftlig besked om dette. Vi henviser desuden til foreningens privatlivspolitik her

Der modtages alle korttyper

OBS - Vi anbefaler, at man bruger en computer ved tilmelding, da vi har oplevet at det ikke virker optimalt med en tablet/smartphone. VG kan IKKE garanterer, at din tilmelding går igennem ved brug af tablet/smartphone. Ydermere skal du af sikkerhedsmæssige årsager, opholde dig i Danmark.

VEJGAARD GYMNASTIKFORENING - FOKUS PÅ HELE FAMILIEN