⛔️ Vil du give en hjælpende hånd med i forbindelse med Vejgaard Gymnastikforenings afvikling af DGI Forårsopvisning i KFUM hallen den 24. og 25. marts 2018? Læs mere her

TILMELDING TIL SOMMERGYMNASTIK ER ÅBEN.

Vi kan ikke åbne for flere pladser på Spring 9+ i Nordkraft, da vi ikke har tilstrækkeligt med instruktører. Kender du nogen, så send dem endelig vores vej - vi vil åbne for flere gymnaster løbende, såfremt vi får flere instruktører.

SOMMERGYMNASTIK

Tilmelding til sommergymnastik 2018

BEMÆRK, DU SKAL OPRETTE ET LOGIN FOR HVER GYMNAST - DU KAN GODT BRUGE SAMME MAIL.

OBS - det er GYMNASTENS NAVN OG DENNES FØDSELSDATO, du skal anføre ved tilmelding. Du skal altså ikke skrive dine oplysninger som forælder, hvis du tilmelder din datter/søn på et børnehold. Tilmelder du dig forældre/barn-hold, er det barnet du skal anføre ved tilmelding. Giver dette anledning til spørgsmål, kontakt os straks på mail.

Dobbelttjek ALTID telefonnummer og e-mail ved tilmelding - vi sender relevant information ud på mail.

Vi anbefaler, at man bruger en computer ved tilmelding, da vi har oplevet at det ikke virker optimalt med en tablet/smartphone. VG kan IKKE garanterer, at din tilmelding går igennem ved brug af tablet/smartphone. Du kan IKKE tilmelde dig, hvis du befinder dig i udlandet af sikkerhedsmæssige årsager.

Vi modtager dankort/visa dankort - har du ikke de nævnte betalingskort, skriv da straks en e-mail til bestyrelsen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

VEJGAARD GYMNASTIKFORENING - FOKUS PÅ HELE FAMILIEN