Spring til indhold

Jump4Fun-instruktører

I Vejgaard Gymnastikforening vil vi gerne hjælpe børn og unge med at finde eller genopdage glæde ved bevægelse. Det gør vi, fordi vi tror på, at det styrker deres trivsel og selvværd. Derfor har vi vores Jump4Fun-hold med pt. 14 fantastiske børn. Vi søger nu to nye instruktører, der vil bære holdet videre.

Holdets mission er at sikre, at alle børn og unge med forskellige udfordringer i livet, skal have et attraktivt foreningstilbud. Det kan være problematikker såsom overvægt, socialt udfordret mv. Et Jump4fun-hold kan også inkludere andre børn og unge, som ikke kan finde plads i det traditionelle foreningsliv. Vi træner hver onsdag på Vejgaard Østre Skole.

Alt det vi gør, styrker barnet og den unge i troen på sig selv. Gennem leg, bevægelse og anerkendelse øger vi deres selvværd og trivsel. Fællesskabet, og det at være noget for andre, er vigtigt for at føle, at man hører til. Vi har sløjfet konkurrenceelementet og niveauinddelingen. Det giver øget trivsel, styrket selvværd og større bevægelsesglæde. Som deltager på et Jump4fun hold er man med på det niveau man har.

I Vejgaard Gymnastikforening er du som instruktører bærende for holdet. Det er dig der, sammen med de andre instruktører og hjælpeinstruktører planlægger træningen. Det giver masser af erfaring til cv’et, og livsglæde til krop og sjæl. Vi tilbyder dig både udviklingsmuligheder i form af kurser samt en godtgørelse efter statens takster. Vi har også enkelte lønnede instruktører.

Kontakt os gerne

Er det lige dig, eller har vi gjort dig nysgerrig? Så ræk ud til os på vejgaardgymnastik@vejgaardgymnastik.dk. Det er helt uforpligtigende at tage en snak om mulighederne. I må gerne være to, hvis I er et godt makkerpar der kunne tænke jer at være instruktører på holdet sammen.