Spring til indhold

Hold og aktiviteter

Om sæson 2024/25

Vi glæder os meget til en ny gymnastiksæson. Holdplanen er lige på trapperne, og vil blive offentliggjort i slutningen af juni.

  • Tilmelding for medlemmer fra forrige sæson (2023/24) åbner mandag den 5. august 2024 kl. 20.00.
  • Tilmelding for nye medlemmer åbner mandag den 12. august 2024 kl. 20.00

Vi tager højde for ændring i tidspunkterne.

Om tilmelding

  • Allerede medlem: Benyt dine oplysninger (email-adresse eller telefonnummer) fra din profil. På vores side om medlemslogin og MinForening kan du teste dit login.
  • Nyt medlem: Du opretter login ifm. tilmelding. Husk at oprette login for hver gymnast. Du kan godt bruge samme mail til flere profiler. Husk altid at bruge gymnastens navn og fødselsdato. Det er altid gymnastens navn der skal fremgå af tilmeldingen. Ved forældre/barn-hold er det barnets navn der skal fremgå.
  • Brug computer ved tilmelding, da vi har oplevet at det ikke virker optimalt med en tablet/smartphone. Du kan IKKE tilmelde dig, hvis du opholder dig i udlandet af sikkerhedsmæssige årsager.
  • Vi fører kontrol med tilmelding, særligt i forbindelse med tilmelding for tidligere gymnaster. Forældre kan således ikke tilmelde deres barn i deres navn og/eller ændre navn på medlemmet. Dette gøres for at alle får samme lige mulighed for at deltage på foreningens hold. Det vil sige, at du som forældre der har gået på et voksenhold, ikke kan tilmelde dit barn et børnehold i dit navn. I dette tilfælde, vil du blive afmeldt holdet uden yderligere varsel.

Vær opmærksom på, at systemet gennem tilmeldingsprocessen MIDLERTIDIGT også bruger venteliste til at styre tilmeldingernes rækkefølge. Du kan derfor få besked om at du er på venteliste. Dette kan være at du blot er i en ‘sorterings-kø’. Du vil modtage en mail med endelig bekræftelse når/hvis du er kommet på holdet.

Om ventelister

Er holdet fyldt, så er der mulighed for at komme på venteliste. Vi fylder op fra venteliste, hvis eksempelvis et medlem melder fra et hold, eller vi skønner der er plads til flere på et hold. Ventelister slettes omkring 1. november, og du skal derfor tilmelde dig venteliste hvert år, hvis du ikke får en plads. Placering i venteliste tildeles i den rækkefølge som man er blevet skrevet på ventelisten.

Bliver du optaget på et hold fra venteliste, så har du 72 timer til at acceptere pladsen. Ellers går pladsen videre til den næste på venteliste. Vi kan ikke dispensere for dette.

Om mails i spam

Desværre ryger mails fra Vejgaard Gymnastikforening fra tid til anden i spam/uønsket post. Det er derfor vigtigt at du kigger her fra tid til anden. Særlig ifm. eventuel plads tilbudt fra venteliste, da du har 72 timer til at melde dig til.