Hold

Her kan du læse mere om foreningens hold, samt tilmelde dig sæson 2020/2021

BEMÆRK FØLGENDE:

  • DU OPRETTER LOGIN I FORBINDELSE MED TILMELDING. Husk at oprette login for hver gymnast, du kan godt bruge samme mail. Husk altid at bruge gymnastens navn og fødselsdato. Ved forældre/barn er det barnets navn.
  • VI ANBEFALER, at man bruger en computer ved tilmelding, da vi har oplevet at det ikke virker optimalt med en tablet/smartphone. VG kan IKKE garanterer, at din tilmelding går igennem ved brug af tablet/smartphone. Du kan IKKE tilmelde dig, hvis du opholder dig i udlandet af sikkerhedsmæssige årsager.
  • FORENINGEN FØRE KONTROL med tilmelding, i forbindelse med tilmelding for tidligere gymnaster. Forældre kan således ikke tilmelde deres barn i deres navn og/eller ændre navn på medlemmet. Dette gøres for at alle får samme lige mulighed for at deltage på foreningens hold. Det vil sige, at du som forældre der har gået på et voksenhold, ikke kan tilmelde dit barn et børnehold i dit navn. I dette tilfælde, vil du blive afmeldt holdet uden yderligere varsel.

Tilmelding åbner som følgende:

  • Gymnaster fra TeamGym sæson 19/20 kan tilmelde sig TeamGym sæson 20/21 fra søndag den 2. august kl. 16:00 til kl. 20:00
  • Gymnaster fra øvrige hold i sæson 19/20, kan tilmelde sig alle hold sæson 20/21 fra mandag den 3. august kl. 16:30 til søndag den 9. august kl. 20:00
  • Alle nye medlemmer kan tilmelde sig alle hold i foreningen fra mandag den 10. august kl. 16:30 – du opretter dig som medlem samtidig med tilmelding

Vejgaard Gymnastikforening følger de til enhver tid gældende regler i forbindelse med Covid-19, der tages derfor forbehold for ændringer på alle hold, både inden men også i løbet af sæsonen.

Sociale medier

☘Ny information vedrørende genåbning af indendørs idræt☘

Kære medlemmer i Vejgaard Gymnastikforening,

Vi har været så heldige, at få mulighed for at åbne op for indendørs træning – det er vi meget glade for.

Følgende hold starter op med træning og træner indtil den 30. maj:
Jump4Fun
Teamgym
RDF (online træning)
Springlopperne 2.-3. klasse
Spring 10+

Følgende hold træner IKKE mere i år:
Alle forældre/barn hold
Dreng/pige 4-5 år
Dreng/pige 5-6 år
Spring 0.-1. klasse
Spring/Rytme mix
Begge yogahold

Der er ikke krav om corona-pas for gymnaster under 18 år. De må altså møde op til træning UDEN corona-pas.

Hvorfor kan alle hold ikke træne igen?
Normalt slutter vores ordinære sæson i marts måned. Den har vi valgt gratis at forlænge – i det omfang det kan lade sig gøre. Dette er sket i koordinering med Aalborg Kommune og DGI.

Det er – og har været – noget af et puslespil at få træningstider, restriktioner, genåbningsplaner, lokaler mv. til at hænge sammen. Samtidig er vi en forening, der er drevet af mange fantastiske frivillige instruktører og hjælpeinstruktører, som også skal have deres hverdag til at hænge sammen. Deres planer er også påvirket af hele Corona-situationen, og i den forlængede sæson er det ikke muligt for alle at finde tiden til at være en del af den ekstraordinære forlængelse af sæsonen. Det respekterer vi selvfølgelig, og håber I har samme forståelse herfor.

Vi lover at gøre alt, hvad der står i vores magt, for at få den nye sæson efter sommer til at være så gymnastik-normal som muligt. Vi åbner for tilmelding i august, og glæder os til at få alle hold på gulvet igen.

For de hold, som er en del af genåbningen, vil instruktørerne på holdene selv stå for koordinering af træningen i forhold til forsamlingsloftet på max 25 personer og kontakten til jer.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende en stor tak for opbakningen og tålmodigheden til frivillige, gymnaster, medlemmer samt forældre.

Mange hilsner fra Bestyrelsen i Vejgaard Gymnastikforening.

View on Facebook