Hold og tilmelding

Her kan du læse mere om foreningens hold, samt tilmelde dig sæson 2021/2022

Vores holdbeskrivelser for sæsonen 21/22 er pt under færdiggørelse. Men vi har alt klar i begyndelsen af august, og glæder os til at åbne tilmelding fra 9. august 2021.

Der tages højde for ændringer i datoer, priser, holdbeskrivelser mv.

BEMÆRK FØLGENDE:

  • DU OPRETTER LOGIN I FORBINDELSE MED TILMELDING. Husk at oprette login for hver gymnast, du kan godt bruge samme mail. Husk altid at bruge gymnastens navn og fødselsdato. Ved forældre/barn er det barnets navn.
  • VI ANBEFALER, at man bruger en computer ved tilmelding, da vi har oplevet at det ikke virker optimalt med en tablet/smartphone. VG kan IKKE garanterer, at din tilmelding går igennem ved brug af tablet/smartphone. Du kan IKKE tilmelde dig, hvis du opholder dig i udlandet af sikkerhedsmæssige årsager.
  • FORENINGEN FØRER KONTROL med tilmelding, i forbindelse med tilmelding for tidligere gymnaster. Forældre kan således ikke tilmelde deres barn i deres navn og/eller ændre navn på medlemmet. Dette gøres for at alle får samme lige mulighed for at deltage på foreningens hold. Det vil sige, at du som forældre der har gået på et voksenhold, ikke kan tilmelde dit barn et børnehold i dit navn. I dette tilfælde, vil du blive afmeldt holdet uden yderligere varsel.

Tilmelding åbner som følgende:

  • Gymnaster fra TeamGym sæson 20/21 kan tilmelde sig TeamGym sæson 20/22 fra søndag den 2. august kl. 16:00 til kl. 20:00
  • Gymnaster fra øvrige hold i sæson 20/21, kan tilmelde sig alle hold sæson 20/22 fra mandag den 9. august kl. 16:30 til søndag den 15. august kl. 20:00
  • Alle nye medlemmer kan tilmelde sig alle hold i foreningen fra mandag den 16. august kl. 16:30 – du opretter dig som medlem samtidig med tilmelding

Vejgaard Gymnastikforening følger de til enhver tid gældende regler i forbindelse med Covid-19, der tages derfor forbehold for ændringer på alle hold, både inden men også i løbet af sæsonen.

Sociale medier

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException

Kære medlemmer,

Vi er i denne uge kommet godt i gang med de hold, som har valgt at starte op med træning indtil slutningen af maj.
Derudover er vi også så heldige, at vi må åbne for hold med gymnaster/medlemmer mellem 18 og 69 år pr. 7/5 – det er vi glade for!

Groove træner indendørs resten af maj. Ved indendørs træning gælder et forsamlingsloft på 25 personen, instruktør inklusiv. Der er krav om corona-pas (her gælder 72-timers reglen). Instruktøren må altså ikke lukke en udøver ind uden gyldig corona-pas. Gymnasterne på dette hold bliver kontaktet af deres instruktør.

Crossgym træner udendørs resten af maj. Ved udendørs træning gælder et forsamlingsloft på 75 personer, og der er IKKE krav om corona-pas. Gymnasterne på dette hold bliver kontaktet af deres instruktør.

VG Mix-team har afsluttet sæsonen
VG 25+ har afsluttet sæsonen

Vi vil gerne endnu engang sige en stor tak for tålmodigheden til alle vores fantastiske medlemmer og frivillige!
Vi glæder os til sæson 21/22.

Bedste hilsner
Bestyrelsen, Vejgaard Gymnastikforening.

View on Facebook