Spring til indhold

Hold og aktiviteter

Om tilmelding

  • DU OPRETTER LOGIN I FORBINDELSE MED TILMELDING. Husk at oprette login for hver gymnast, du kan godt bruge samme mail. Husk altid at bruge gymnastens navn og fødselsdato. Ved forældre/barn er det barnets navn.
  • VI ANBEFALER, at man bruger en computer ved tilmelding, da vi har oplevet at det ikke virker optimalt med en tablet/smartphone. VG kan IKKE garanterer, at din tilmelding går igennem ved brug af tablet/smartphone. Du kan IKKE tilmelde dig, hvis du opholder dig i udlandet af sikkerhedsmæssige årsager.
  • FORENINGEN FØRER KONTROL med tilmelding, i forbindelse med tilmelding for tidligere gymnaster. Forældre kan således ikke tilmelde deres barn i deres navn og/eller ændre navn på medlemmet. Dette gøres for at alle får samme lige mulighed for at deltage på foreningens hold. Det vil sige, at du som forældre der har gået på et voksenhold, ikke kan tilmelde dit barn et børnehold i dit navn. I dette tilfælde, vil du blive afmeldt holdet uden yderligere varsel.

Om ventelister

Er holdet fyldt, så er der mulighed for at komme på venteliste. Vi flytter fra venteliste til medlem, hvis eksempelvis et medlem melder sig fra et hold.

Vær opmærksom på, at systemet gennem tilmeldingsprocessen MIDLERTIDIGT også bruger venteliste til at styre tilmeldingernes rækkefølge. Det er ikke udtryk for at du nødvendigvis er kommet på venteliste, men blot er i en ‘sorterings-kø’. Du vil modtage en mail med endelig bekræftelse når/hvis du er kommet på holdet.