Hold

Her kan du læse mere om foreningens hold, samt tilmelde dig sæson 2019/2020

HOLD SÆSON 2019/2020

BEMÆRK, DU OPRETTER LOGIN I FORBINDELSE MED TILMELDING. DU SKAL OPRETTE ET LOGIN FOR HVER GYMNAST. DU KAN GODT BRUGE SAMME MAIL.

OBS – det er GYMNASTENS NAVN OG DENNES FØDSELSDATO, du skal anføre ved tilmelding. Ved forældre/barn hold er det barnet du skal tilmelde, da du ellers vil blive nægtet adgang.

Vi anbefaler, at man bruger en computer ved tilmelding, da vi har oplevet at det ikke virker optimalt med en tablet/smartphone. VG kan IKKE garanterer, at din tilmelding går igennem ved brug af tablet/smartphone. Du kan IKKE tilmelde dig, hvis du opholder dig i udlandet af sikkerhedsmæssige årsager.

 

De nedenstående hold er de hold vi udbyder pr. 1/1-2020

Voksenhold er nedsat med 50%

Teamgym rate 2, kan udelukkende tilmeldes af de gymnaster som har betalt rate 1 og allerede går på holdet.

 

Hold til sæson 20/21 offentliggøres i juni 2020

Vejgaard Gymnastikforening gæstede i dag Springteam Sæby, hvor der blev afholdt VM (Vendsyssel Mesterskaber)
Minipiger 2 gik derfra med en flot 4. plads 🏅🌸
Maxipiger fik sølv og en flot 2. plads 🥈💫
Maxidrenge fik taget til at lette, da de endte med en flot og velfortjent guldmedalje og altså en 1. plads til dagens konkurrence 🥇
FLOT opbakning fra alle tilskuere og en masse stolte forældre! Sidst men ikke mindst, så er det SKØNT at se, hvordan de unge mennesker hepper på hinanden – det er HOLDånd og FORENINGSånd 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 KÆMPE STORT TILLYKKE TIL ALLE GYMNASTER OG INSTRUKTØRER FRA TEAMGYM – hårdt arbejde belønner sig 💪🏻👏🏻👏🏻👏🏻

View on Facebook