Hold

Her kan du læse mere om foreningens hold, samt tilmelde dig sæson 2019/2020

HOLD SÆSON 2019/2020

BEMÆRK, DU OPRETTER LOGIN I FORBINDELSE MED TILMELDING. DU SKAL OPRETTE ET LOGIN FOR HVER GYMNAST. DU KAN GODT BRUGE SAMME MAIL.

OBS – det er GYMNASTENS NAVN OG DENNES FØDSELSDATO, du skal anføre ved tilmelding. Ved forældre/barn hold er det barnet du skal tilmelde, da du ellers vil blive nægtet adgang.

Vi anbefaler, at man bruger en computer ved tilmelding, da vi har oplevet at det ikke virker optimalt med en tablet/smartphone. VG kan IKKE garanterer, at din tilmelding går igennem ved brug af tablet/smartphone. Du kan IKKE tilmelde dig, hvis du opholder dig i udlandet af sikkerhedsmæssige årsager.

 

De nedenstående hold er de hold vi udbyder pr. 1/1-2020

Voksenhold er nedsat med 50%

Teamgym rate 2, kan udelukkende tilmeldes af de gymnaster som har betalt rate 1 og allerede går på holdet.

 

Hold til sæson 20/21 offentliggøres i juni 2020

Sociale medier


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

⛔️⛔️ Efter regeringens forlængelse af påbud i går eftermiddags, er Vejgaard Gymnastikforening desværre nødsaget til, at aflyse alt træning til og med 13. april (Dette vedrører teamgym og Jump4fun)

Sommergymnastikken er ligeledes AFLYST, det vil desværre ikke starte op senere 😔

Bestyrelsen er i besiddelse af alle t-shirts og dragter, som endnu ikke er udleveret af instruktørerne. Vi håber på, at vi kan udleverer dette i alle private postkasser snarest, på forsvarlig vis. Er du/I flyttet, er det MEGET vigtigt, at du besvarer den udsendte mail (tjek evt. spam) med din nye adresse! HUSK at angive gymnastens navn. Dog udleverer vi kun, såfremt der står navn på postkassen.

View on Facebook