Hold og tilmelding

Her kan du læse mere om foreningens hold, samt tilmelde dig sæson 2021/2022

Velkommen til sæson 21/22. Herunder kan du læse meget mere om vores hold.

Der tages højde for ændringer i datoer, priser, holdbeskrivelser mv.

BEMÆRK FØLGENDE:

  • DU OPRETTER LOGIN I FORBINDELSE MED TILMELDING. Husk at oprette login for hver gymnast, du kan godt bruge samme mail. Husk altid at bruge gymnastens navn og fødselsdato. Ved forældre/barn er det barnets navn.
  • VI ANBEFALER, at man bruger en computer ved tilmelding, da vi har oplevet at det ikke virker optimalt med en tablet/smartphone. VG kan IKKE garanterer, at din tilmelding går igennem ved brug af tablet/smartphone. Du kan IKKE tilmelde dig, hvis du opholder dig i udlandet af sikkerhedsmæssige årsager.
  • FORENINGEN FØRER KONTROL med tilmelding, i forbindelse med tilmelding for tidligere gymnaster. Forældre kan således ikke tilmelde deres barn i deres navn og/eller ændre navn på medlemmet. Dette gøres for at alle får samme lige mulighed for at deltage på foreningens hold. Det vil sige, at du som forældre der har gået på et voksenhold, ikke kan tilmelde dit barn et børnehold i dit navn. I dette tilfælde, vil du blive afmeldt holdet uden yderligere varsel.

Vejgaard Gymnastikforening følger de til enhver tid gældende regler i forbindelse med Covid-19, der tages derfor forbehold for ændringer på alle hold, både inden men også i løbet af sæsonen.

Sociale medier

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue