Spring til indhold

Bestyrelse

Suzanne Pedersen

Formand: Suzanne Pedersen

Til dagligt arbejder jeg i Merkur Andelskasse i Aalborg, hvor jeg er fagansvarlig for kort & betalingsløsninger.
Jeg er gift og nyder tiden sammen med min mand, vores 3 børn og hund. Jeg har været en del af gymnastikkens verden, siden jeg tog mine børn med til forældre/barn gymnastik da de var 1 år gammel.
I min fritid elsker jeg, når jeg kan finde tid til, at dyrke yoga eller læse en god roman og være en del af mine børns gymnastikunivers.
Jeg ønskede at blive en del af Vejgaard Gymnastikforening og den gode VG familie holdånd, da mine børn ønskede nye udfordringer og valgte at være aktive gymnaster i VG gymnastikforening. Det virker kun naturligt for mig, at give lidt igen til VG-forening, da det er stedet mine børn elsker at bruge deres fritid i ♥️

Næstformand: Karsten Kryger Hansen

Chefkonsulent på Aalborg Universitet, hvor jeg arbejder med at understøtte universitetets håndtering af forskningsdata. Har ikke en gymnastik-fortid som instruktør, men har gået på CrossGym-holdet i flere år. Der erfarede jeg hvor stor en forskel gymnastikken gør. Jeg bor tæt på Vejgaard Østre Skole med familien. Jeg holder en del af at vandre, og har gået 100 km. på under 24 timer.

Kasserer: Heidi Simone Kristensen

Til dagligt arbejder jeg som forsker på Aalborg Universitet, hvor jeg forsker i Bæredygtighed
Jeg har været on/off gymnast siden jeg var barn og har den resterende tid spillet håndbold, løbet forhindrings løb m.m. Jeg har været gymnast i Vejgaard gymnastik i 3 år og aktiv i bestyrelsen i 2 år. Udover at lave gymnastik går jeg til floorball, strikker og bruger tid med venner og familie.
Min vision er at bidrage til den bæredygtige udvikling i foreningen ud over mit arbejde som kasserer.

Sekretær: Anne-Marie Wegeberg

Til dagligt arbejder jeg som forsker på Aalborg Universitetshospital, hvor jeg forsker i diabetes.

Jeg har dyrket gymnastik det meste af mit liv med et lille afbræk over i dansen i et par år. Jeg har gået på et Vejgaardhold i snart 10år og har altid synes det var en forening med et godt fælleskab og sammenhold som jeg håber at kan videreføre som en del af bestyrelsen

Bestyrelsesmedlem: Stine Pilgaard
Jeg har næsten hele mit liv befundet mig inden for gymnastikkens verden, hvor jeg har prøvet diverse, især rytmiske gymnastik, hold i forskellige foreninger. Til dagligt arbejder jeg ved Skattestyrelsen i Aalborg,
Jeg har valgt at træde ind i bestyrelsen, da jeg syntes det kunne være spændende at opleve foreningslivet indefra.
Jeg håber som ny i bestyrelsen, at jeg kan være med til at viderefører det gode foreningsliv, jeg selv har følt i foreningen.

Bestyrelsesmedlem: Helena Thomsen

Til dagligt arbejder jeg som pædagog i børnehaven Dannerhøj. Jeg har tidligere været instruktør på forældre/barn hold og træner selv crossgym i foreningen.
Jeg har valgt at blive en del af bestyrelsen i VG, fordi jeg synes foreningslivet er spændende.

Bestyrelsesmedlem: Rikke Lauritsen
Tekst er på vej.

Suppleant: Katrine Valentin Christiansen
Tekst er på vej.