Medlemslogin

Sociale medier

☘Ny information vedrørende genåbning af indendørs idræt☘

Kære medlemmer i Vejgaard Gymnastikforening,

Vi har været så heldige, at få mulighed for at åbne op for indendørs træning – det er vi meget glade for.

Følgende hold starter op med træning og træner indtil den 30. maj:
Jump4Fun
Teamgym
RDF (online træning)
Springlopperne 2.-3. klasse
Spring 10+

Følgende hold træner IKKE mere i år:
Alle forældre/barn hold
Dreng/pige 4-5 år
Dreng/pige 5-6 år
Spring 0.-1. klasse
Spring/Rytme mix
Begge yogahold

Der er ikke krav om corona-pas for gymnaster under 18 år. De må altså møde op til træning UDEN corona-pas.

Hvorfor kan alle hold ikke træne igen?
Normalt slutter vores ordinære sæson i marts måned. Den har vi valgt gratis at forlænge – i det omfang det kan lade sig gøre. Dette er sket i koordinering med Aalborg Kommune og DGI.

Det er – og har været – noget af et puslespil at få træningstider, restriktioner, genåbningsplaner, lokaler mv. til at hænge sammen. Samtidig er vi en forening, der er drevet af mange fantastiske frivillige instruktører og hjælpeinstruktører, som også skal have deres hverdag til at hænge sammen. Deres planer er også påvirket af hele Corona-situationen, og i den forlængede sæson er det ikke muligt for alle at finde tiden til at være en del af den ekstraordinære forlængelse af sæsonen. Det respekterer vi selvfølgelig, og håber I har samme forståelse herfor.

Vi lover at gøre alt, hvad der står i vores magt, for at få den nye sæson efter sommer til at være så gymnastik-normal som muligt. Vi åbner for tilmelding i august, og glæder os til at få alle hold på gulvet igen.

For de hold, som er en del af genåbningen, vil instruktørerne på holdene selv stå for koordinering af træningen i forhold til forsamlingsloftet på max 25 personer og kontakten til jer.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sende en stor tak for opbakningen og tålmodigheden til frivillige, gymnaster, medlemmer samt forældre.

Mange hilsner fra Bestyrelsen i Vejgaard Gymnastikforening.

View on Facebook