Beredskabsplan

Hvis en person kommer til skade ved træning i Vejgaard Gymnastikforening, skal følgende iværksættes:

 HændelseLivstruende hændelse
DefinitionIkke livstruende f.eks. Forstuvet eller brækket ben eller arm. Små skader, der kan klares med trøst, is, plaster, e.lign. Er ikke en hændelseDet er ulykker, der er livsstuende f.eks. Hjertestop, bevidstløshed, stor blødning
Instruktørens rolle• Stands ulykken og påbegynd førstehjælp
• Orienterer forældre /pårørende 
• Sørg for at den tilskadekomne kommer på skadestuen sammen med forældre / pårørende
• Saml holdet og orienter gymnaster
Stand ulykken og påbegynd livreddende førstehjælpAlarmer 1-1-2Pårørende / forældre til den forulykkede orienteres hurtigt muligt af instruktør/hjælpeinstruktør/hjælper/ anden person i salenVed hjertestop anvend hjertestarterForsæt den livreddende førstehjælp indtil ambulancen kommerFå en hjælpeinstruktør eller anden person til at hjælpe ambulance personalet fra indgangen og hen til den forulykkedeForældre eller instruktør kører med i ambulancenHjælpeinstruktør eller andre samler holdet, orientere gymnasterne og sikre at alle kommer hjem i god beholdKontakt altid bestyrelse/formanden, hvis der er sket en livstruende hændelse
Bestyrelsesrolle Følg op over for personer, der har været direkte involveret i hændelsen. Det er også vigtigt at følge op over for f.eks. resten af holdet og instruktører som også er berørt overfor situationen.Informer om muligheden for psykologisk krisehjælp til den/de tilskadekomne og andre, der har været direkte involveret i hændelsen.Tag stilling til, hvad der kommunikeres videre og orienter relevante interessenter.
EvalueringDet er bestyrelsens ansvar, at en hændelse, hvor en ambulance er blevet tilkaldt, evalueres på det førstkommende bestyrelsesmøde- Hvad skete der, hvornår og hvordan?- Hvordan reagerede de berørte personer?- Hvordan håndterede I praktikken ift. hændelsen, f.eks. tilkalde ambulance, samarbejde med hjælpeinstruktør/anden person i hallen- Hvad gik godt og hvad gik mindre godt? Hvordan kan risikoen for gentagelse af hændelsen mindskes?Det er bestyrelsens ansvar, at en livstruende hændelse evalueres på det førstkommende instruktørmøde og bestyrelsesmødeFølgende evalueres:- Hvad skete der og hvornår og hvordan?- Hvordan reagerede de berørte personer?- Hvordan håndterede I praktikken ift. hændelsen f.eks. tilkalde ambulance, samarbejde med hjælpeinsrtuktører eller anden person i hallen?- Hvad gik godt og hvad gik mindre godt? Hvordan kan risikoen for en gentagelse af hændelse minimeres?

Praktiske telefon nr

Alarm 1-1-2

Vagtlægen: 70-15-03-00

Formand Trine Sørensen: 25 30 21 21 – akutte tilfælde og ved brug for ambulance, da hun har nøgle til bom på VØS.

Hjertestarter: Forefindes på hovedbygning af Vejgaard Østre Skole ved siden af indgang.

Skadeskasse: Der er en skadeskasse i vores eget redskabsrum, derudover er der en i det store skab i gangen, hvor der ligeledes er ekstra isposer.

Sociale medier


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Situationen på udlevering af t-shirts, dragter og diplomer 🥵
Efter 9 timer, er vi endelig færdige med udlevering syd for fjorden. Vi kom igennem 6 A4 sider med adresser og krydser fingre for, at alt er udleveret korrekt! 🤞🏻(vi synes selv at det gik virkelig godt!!💪🏻)
Enkelte har desværre ikke fået diplomer, da disse ikke nåede at blive udfyldt, inden skolen, og dermed adgang til vores mødelokale, lukkede ned.
Enkelte på ruten, har heller ikke fået udleveret t-shirt eller dragt af forskellige årsager.
Hvis du ikke mener at have modtaget en t-shirt eller dragt i postkassen, bedes du rette henvendelse til vejgaardgymnastik@vejgaardgymnastik.dk
Vi forsøger at nå de sidste nord for fjorden snarest ☀️ ha’ en skøn weekend! Mvh Karina og Trine ☀️
Ps. Vi fik styr på toiletsituationen undervejs 😎

View on Facebook