Spring til indhold

Vores frivillige

Her kan du læse en præsentation af mange af dem du kan møde på vores hold. Det er dog ikke alle vi har beskrivelser for.

Vi til altid gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at blive frivillig i Vejgaard Gymnastikforening.


Astrid (instruktør på Spring 10+)

Mit navn er Astrid og jeg 17 år gammel. Til dagligt går jeg på gymnasiet og når jeg ikke går til gymnastik, arbejder jeg som barista på en cafe. 

Herudover kan jeg godt lide at sejle og udforske verden🤩

I de sidste 3-4 år har jeg både trænet små børn og store børn i VG. Jeg elsker, at bevæge mig. Det bedste jeg ved er, at lære fra mig og se andre have lige stor glæde af det!


Benjamin (hjælpeinstruktør på TeamGym 10+ på PowerTumbling)

Hej jeg hedder Benjamin og er fra 2005 og har været hjælpeinstruktør i foreningen siden 2018 hvor jeg startede med at have nogen børne hold også er jeg blevet hjælpeinstruktør for Vejgaards TeamGym-piger og glæder mig bare til at lave en masse gymnastik.


Camilla (instruktør på forældre/barn 2-3 år)

Jeg hedder Camilla og er 32 år. Jeg bor i Aalborg med min kæreste og vores søn på 5 år og datter på 2 år. Til dagligt arbejder jeg som flight medic i flyvevåbnet. 

Jeg har selv gået til gymnastik det meste af min barndom og ungdom, og har siden været træner for et springhold. Nu da jeg selv har fået børn, synes jeg det var oplagt at træne forældre/barn.


Elin (hjælpeinstruktør på Springlopperne)

Heg hedder Elin, jeg er 13 år gammel og har selv været i foreningen siden jeg var helt lille. Jeg elsker gymnastik, og i sæson 23/24, glæder jeg mig til at lege, danse, springe og grine sammen med jer.


Ella (hjælper på Forældre/barn 3-4 år samt Dreng/pige 4-5 år)

Hej jeg hedder Ella. Jeg er 12 snart 13 år gammel. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var lille, både på et lokal hold og et landsdelshold. Jeg har været i Vejgaard gymnastikforening 4 år. Jeg glæder mig til sæsonen 23/24 hvor vi skal have det sjovt☺️ Jeg skal træne forældre/barn om torsdagen og dreng/pige 4-5 år også om torsdagen🥰 


Emilie (hjælper på TeamGym 6-10 år)

Jeg hedder Emilie og jeg er 13 år gammel. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var helt lille og elsker det. Til daglig går jeg i 8. klasse på Gug skole. Det er min første sæson som hjælpeinstruktør i VG, men har og har haft flere hold i andre foreninger også. Jeg glæder mig til at komme i gang 😊


Frederik (instruktør på VG mix 17+)

Jeg er 23 år og har gået til gymnastik hele mit liv. Jeg startede som hjælpetræner da jeg var 11 år gamle og har været instruktør siden jeg fyldte 15. Til dagligt læser jeg maskiningeniør og før dette gik jeg på Ollerup Højskole. Jeg er er tilflytter til Aalborg og kommer oprindeligt fra Østjylland. 


Freja (hjælper på forældre/barn 3-4 år og dreng/pige 4-5 år)

Hej mit navn er Freja, jeg er 14 år og går i 8. klasse. Jeg har selv været gymnast i 6 år, og elsker at dyrke gymnastik. I sidste sæson 22/23 var jeg også hjælper i Vejgaard Gymnastikforening. I år skal jeg være hjælper på forældre/barn 3-4 år og dreng/pige 4-5 år. Jeg glæder mig helt vildt til at se jer og have endnu en sæson med massere sjov.


Hannah (instruktør på Spring/rytme 9-13 år)

Jeg hedder Hannah, og er født i 2003. I år er jeg blevet færdig med gymnasiet, så lige nu holder jeg sabbatår. 

Gennem tiden har jeg lavet alt mulig gymnastik. Jeg har dyrket gymnastik siden jeg var helt lille. Jeg er en glad og energisk pige, som elsker at danse og lave gymnastik. Jeg har været gymnastik træner i en del år nu både rytme- og springhold. 

Jeg glæder mig monster meget til endnu en fantastisk sæson med en masse lækker gymnastik! 


Ida (hjælper på Springlopperne)

Navn: Ida. Alder: 13

Jeg har dyrket gymnastik i 2 år nu. Lige nu går jeg på holdet Teamgym 10+. Dette er 2. år jeg er hjælper og jeg er meget glad for det.

Glæder mig til sæson 23/24


Jane (instruktør på Leg for voksne og Spring/rytme 9-13 år)

Jeg hedder Jane, jeg er 28 år og bor i Aalborg. Til dagligt arbejder jeg som pædagogmedhjælper i Børnehuset i Biersted. 

Jeg elsker at dyrke motion, hvad enten det er gymnastik, leg, håndbold, styrketræning osv.

Jeg er som person meget udadvendt og nem at snakke med. Jeg elsker at lære fra mig og bare have det mega skægt med både børn og voksne.


Johanne (hjælper på Dreng/pige 5-6 år)

Mit navn er Johanne Engsig, og jeg er 13 år gammel. Jeg går på Vejgaard Østre Skole i 7. klasse. Jeg har været en del af Vejgaard Gymnastikforening i to år. 

Jeg har selv gået på spring 10+ i to år. Jeg har været hjælpetræner 1 år, og skal igang med min anden sæson. Denne sæson skal jeg være hjælpetræner på holdet “dreng-pige 5-6 år.”

I min fritid kan jeg lide at gå til gymnastik, springe på trampolin, høre musik, være sammen med veninder og være hjælper ved Vejgaard Gymnastikforening. 


Julie (instruktør på VG25+)

Halløjsa mit navn er Julie

Jeg er 26 og arbejder til daglig som indkøber hos en virksomhed der leverer automatiseret logistik løsninger. Til daglig bor jeg med min kæreste og vores schæferhund

Jeg har i al den tid jeg kan huske gået til rytmisk gymnastik. Desuden har jeg tidligere prøvet kræfter som instruktør. Så det er ingen hemmelighed det er min ynglings sport.


Karen Marie (instruktør på Forældre/barn 1-3 år og Spring 0.-1. klasse)

Mit navn er Karen Marie og jeg er 33 år gammel. Jeg er uddannet fysioterapeut og bor i Vejgaard med min mand og 2 døtre. 

Jeg har stort set gået til gymnastik hele mit liv og undervist siden jeg var 12 år. Dette er min 4. sæson som instruktør i Vejgaard Gymnastikforening.

Jeg ser frem til at hygge, lege og udvikle børnene til at elske gymnastik og bevægelse ligeså meget som mig selv.


Lasse (instruktør på PowerTumbling)

Mit navn er Lasse, jeg er 24 år og jeg har det meste af mit liv haft min gang i gymnastikhallerne, hvor I stadig kan finde mig som aktiv gymnast på diverse hold. Jeg har næsten altid dyrket konkurrencegymnastik og de seneste seks år har tumbling været min helt store passion. Jeg glæder mig meget til både at lære fra mig samt forbedre mig med de øvrige tumbler


Laura (hjælper på Springlopperne)

Alder: 13 år

Jeg har dyrket gymnastik fra jeg var helt lille men holdte pause et par år. De sidste 2 år har jeg gået på spring/rytme hold i Vejgaard Gymnastikforening. Sæson 23/24 bliver min anden sæson som hjælper.


Majken (instruktør på VG 25+)

Tilflytter til Aalborg og mødte Vejgaard tilbage i sæsonen 21/22. 

Har lavet gymnastik on/off siden jeg var lille. Da jeg var gammel nok, blev jeg hjælpetræner og senere hen instruktør på et par børne- og juniorhold. Gymnastikken blev sat på pause under studiet, men er nu godt i gang igen, først som gymnast på VG25+ og nu som del af instruktør-teamet på holdet. Til dagligt arbejder jeg som modelkonstruktør, hvor jeg laver sportstøj, hvilket flittigt bliver testet og brugt til gymnastik, en omgang padel eller hvad jeg nu ellers kan finde på.


Mathilde (instruktør på VG Mix 17+)

Jeg hedder Matilde – jeg er 24 år gammel og læser til daglig Sociologi på Aalborg Universitet. Jeg er vokset op med gymnastik og bevægelse i blodet, og jeg elsker den glæde og energi jeg får ved at bruge min krop og ved at bevæge andre! Jeg er så meget fra landet, at jeg kørte traktor som 8-årig og kan bakke med trailer.


Mathilde (hjælper på Dreng/pige 5-6 år)

Jeg hedder Mathilde og er 13 år gammel.

Jeg går i 8 klasse på Vejgaard Øster skole.

Elsker gymnastik og har gået til det siden jeg var 4 år gammel og går nu selv til springgymnastik.


Michelle (instruktør på Groove)

Mit navn er Michelle og jeg er ny frivillig på Groove holdet. Jeg er 35 år og arbejder til daglig som psykolog og som underviser på psykologiuddannelsen på Aalborg Universitet. Jeg bor sammen med min hustru Anja og vores forkælede kat Trille! Jeg har gået til Groove hos Vejgaard Gymnastik Forening siden 2020 og er utroligt glad for at danse sammen med så mange søde mennesker. Og jeg er taknemmelig for, at VG vil støtte mig i selv at blive frivillig instruktør, hvilket jeg ikke troede var muligt for mig. Jeg elsker dans og bevægelse og glæder mig til at blive en mere aktiv del af VG.


Moli (instruktør på Groove)
Jeg har undervist i gymnastik i over 20 år og har haft alt lige fra forældre/barn til spring/rytme for de yngste skolebørn og ikke mindst akrobatik. Jeg har faciliteret Groove siden 2011 og jeg brænder for at give glæden ved bevægelse og udvikling videre til deltagerne. Til daglig arbejder jeg som socialrådgiver på psykiatrisk sygehus.


Rosa (hjælpeinstruktør på TeamGym 6-10 år)

Jeg hedder Rosa, jeg er 14 år gammel og så ELSKER jeg gymnastik. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 4 år gammel og lige nu går jeg på holdet, “TeamGym 9+,” og har gjort det i 4 år. Jeg har de sidste 2 år været hjælper på “Springlopperne 2-3 klasse,” og skal i sæson 23/24 være hjælpeinstruktør på “TeamGym 6-9 år.” Jeg har selv lært en masse gennem mine år i foreningen, og jeg elsker at lære fra mig. Jeg glæder mig til en fed sæson. 


Sarah (instruktør på TeamGym 6-10 år)

Jeg blev student fra Aalborghus Gymnasium i 2023 og er lige nu igang med et sabbatår. Jeg har dyrket gymnastik i ni år, hvoraf otte af årerne har været i Vejgaard Gymnastikforening, mens det resterende år blev brugt på Bjergsnæs Efterskole. 

Jeg nyder at tilbringe fredag eftermiddag med børnene, og jeg glæder mig derfor til at have holdet for tredje år. 


Therese (instruktør på Yoga/pilates)

Dette er anden sæson, hvor jeg skal være instruktør for yoga/pilates, og jeg glæder mig til at komme i gang igen:) Jeg er uddannet pilatesinstruktør hos Pilates Aalborg fra 2017 og har siden da haft nogle ungdomshold i pilates. Sidste år begyndte jeg som yoga/pilatesinstruktør i Vejgaard Gymnastikforening, hvor jeg i løbet af sæsonen har deltaget i to DGI yogakurser omhandlende mindfullness og flow-yoga. Til dagligt har jeg et studiejob i en lægeklinik, arbejder nogle gange som sygeplejevikar inde på Aalborg Universitetshospital og arbejder som forskningsassistent i Center for Klinisk Forskning på Regionshospital Nordjylland i Hjørring. Efter sommeren starter jeg på kandidatuddannelsen i medicin og glæder mig til at komme i gang igen efter et dejligt sabbatår. Hvis du ikke ser mig i instruktørtrøjen, er jeg også suppleant i Vejgaard Gymnastikforenings bestyrelse og går selv til gymnastik på VG mix 17+.


Victoria (instruktør på VG mix 17+)

Jeg bor i Aalborg, hvor jeg til dagligt læser til lærer på UCN. Oprindeligt kommer jeg fra Skive, hvor jeg selv har gået til gymnastik siden jeg kunne gå, inden jeg senere søgte til Holstebro for mere udfordring. Jeg har siden 2013 været instruktør på diverse rytme- og springhold. Gymnastikken har altid været en stor del af mit liv, og har bragt mange gode minder med sig. Jeg ser frem til sæsonen 23/24, som bliver min anden sæson i Vejgaard Gymnastikforening. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, og ikke mindst til at se, hvad sæsonen bringer. Jeg glæder mig til at møde jer!


Victoria (hjælpeinstruktør på Spring/rytme 9-13 år)

Jeg hedder Victoria jeg er fra 2008. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var helt lille. Jeg har altid elsket gymnastik. Jeg går stadig til gymnastik. Jeg har været frivillig i Vejgaard Gymnastikforening i 4 år. Jeg glæder mig til sæson 23/24,hvor jeg skal være hjælpetræner på spring/rytme 9-13 år.